Δοκιμή και παρουσίαση Iphone 7 PLUS

iphone-7-plus-silver

H Apple έχει βάλει στόχο να προκαλεί με τις επιλογές της και να εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα που πετυχαίνει, συνοδεύοντας από ανάμικτα σχόλια.

 

Η εταιρία έφερε το νέο και ομολογουμένως γνωστό σχέδιο μα εντυπωσιακό Apple Iphone 7 Plus, μια συσκευή όμορφη και λεπτεπίλεπτη με καταπληκτική ποιότητα κατασκευής.

Η πρώτη εντύπωση είναι θετική καθώς ερχόμαστε σε επαφή με το ψυχρό αποχροσις Mat μέταλλο όπου αγκαλιάζει την συσκευή δείχνοντας πολυτελές και ευαίσθητο, ενώ στην εμπρόσθια πλευρά παίρνει την σκυτάλη η καταπληκτική οθόνη 5,5 ιντσών FHD όπου εντυπωσιάσει με την φυσικότητα και την τεχνολογία Force touch, όμοια με το παρελθόν.

Οι κάμερες της συσκευής είναι εξαιρετικές καθώς η εμπρόσθια είναι 7mp όπου καλύπτει με επιτυχία τις ανάγκες μας, ενώ η πίσω κάμερες που δουλεύουν συνδυαστικά δίνοντας ένα αποτέλεσμα που σίγουρα είναι το καλύτερο στην αγορά.

Τελειώνοντας από την εξωτερική ταυτότητα της συσκευής θα νιώσουμε τον καταπληκτικό στέρεο ήχο όπου έπασχαν τα IPhone και τον καλύτερο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην αγορά.

iphone-7-apple-gr

Στο εσωτερικό κόσμο της συσκευής θα δούμε να κινεί τα νήματα ο επεξεργαστής Apple A10 Fusion που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του καταπληκτικού λειτουργικού IOS με απόλυτη επιτυχία, η μνήμη ram φτάνει τα 3GB με τον αποθηκευτικό χώρο να είναι 32GB / 128GB /256GB ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.

Η συσκευή είναι σίγουρα ιδιαίτερη με πολλές δυνατότητες, έχοντας πραγματικά επάξια μια θέση στις καλύτερες συσκευές της αγοράς παρέχοντας τα πάντα στον χρήστη όπως λειτουργίες που θα έπρεπε να υιοθετήσει και το «απλό» Iphone 7, η απουσία της εισόδου ακουστικών είναι κάτι αρνητικό για πολλούς λόγους μα η αδιαβροχοποίηση είναι πολύ θετική όπως και στο απλό Iphone7.

Τέλος η μπαταριά 2900mAh είναι σχετικά επαρκής βγάζοντας μια μέρα άνετα, ενώ σε γενικές γραμμές η συσκευή έχει πολλά θετικά με κόπια αρνητικά σε επίπεδο δυνατοτήτων ταμπού της εταιρείας.

apple-iphone-7-plus-gallery-img-1

Τιμοκατάλογος iPhone 7 Plus στην Ελλάδα.

iPhone 7 Plus 32GB τιμή: €899

iPhone 7 Plus 128GB τιμή: €999

iPhone 7 Plus 256GB τιμή: €1099

iphone-7-plus

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη LCD 5.5 ίντσες IPS Force 3D Touch display, Full HD (1920×1080) (401ppi)
Επεξεργαστής A10
Μνήμη RAM 3GB
Εσωτερική μνήμη 32/128/256GB
Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC ( για Apple Pay), wireless charging, LTE+, Fingerprint scanner – Touch ID 3nd gen, Stereo ηχεία, αδιάβροχο Κ.Τ.Λ.
Κάμερα διπλή κάμερα 12M 4K
Εμπρόσθια κάμερα 7MP FaceTime HD camera
Μπαταριά 2900mAh
Λειτουργικό iOS 10

iphone-7-plus-rose-gold iphone-7-plus-gold iphone-7-plus-silver iphone-7-plus-black iphone-7-plus-jet-black