Δοκιμή και παρουσίαση: Google Pixel

google-pixel-xl-tta-argento

Η Google επάξια αντικαθιστά την σειρά Nexus με τα καταπληκτικά Google Pixel και συγκεκριμένα με το νέο Google Pixel.

 

Ξεκινώντας θα παρατηρήσουμε την εμφάνιση της συσκευής όπου αλλάζει την γραμμή της ξεπερασμένης σειράς Nexus με ένα νέο σχέδιο περισσότερο σοβαρό και γνωστό από τον ανταγωνισμό, η συσκευή αποτελείται από αλουμίνιο και γυαλί που τα παντρεύει σε ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα όμορφο σε ένα σόμα αδιάβροχης κατασκευής.

Στην μπροστά πλευρά της συσκευής θα δούμε την φυσική οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης FHD να αγκαλιάζει την συσκευή με την τυπική εμπρόσθια κάμερα 8MP, στην πίσω πλευρά θα παρατηρήσουμε την έκπληξη κάμερα 12,3MP με κάποιες μικρές ατέλειες στο σκοτάδι και τέλος ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

pixel_f_silver_uncropped_v2_simplified-psb-0

pixel_phone_b_silver_uncropped_v4_simplified-0

Στο εσωτερικό της συσκευής κινεί τα νήματα ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 821 με την Ram να φτάνει τα 4GB, Τα γραφικά αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών Adreno 530. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 32GB ή 128GB δίχως δυστυχώς την δυνατότητα επέκτασης μνήμης.

Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα δούμε την συσκευή να έχει όλα τα παρελκόμενα όπως WIFI, 4G+, nfc Κ.τ.λ. και για τις ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής υπάρχει μια μπαταρία 2770mah σχετικά ανεπαρκής.

Το Google pixel είναι μια συσκευή που επάξια αξίζει την προσοχή μας με την HTC να προδίδετε σε πολλά σημεία καθώς βρίσκετε πίσω από την κατασκευή της, η κεντρική κάμερα 12,3MP να έχει κάποιες ατέλειες μόνο στο σκοτάδι, η οθόνη είναι πραγματικά καλή και πολύ φυσική στα χρώματα.

Η απουσία της επέκτασης μνήμης είναι παράξενη και η επιλογές της εσωτερικής μνήμης που περιορίζονται στα 32GB ή τα 128GB δίχως να υπάρχει ενδιάμεση επιλογή είναι επίσης παράξενη.

Τέλος η εμφάνιση της συσκευής με την δίχρωμη και ιδιαίτερη πλάτη είναι πραγματικά ενδιαφέρον, το συνολικό αποτέλεσμα θυμίζει έντονα τον ανταγωνισμό με μία καταπληκτική αίσθηση στο χέρι μας.

google-pixel-silver

Google Pixel

Οθόνη 5.0 ίντσες Full HD (1920 x 1080)
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 821
Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530 GPU
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 32GB / 128GB
Κάμερα 12.3MP
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 4G LTE, Υποδοχή USB Type-C Κ.Τ.Λ.
Λειτουργικό σύστημα Android 7.1
Μπαταρία 2770mAh
Διαστάσεις 143.8 x 69.5 x 8.6mm / Βάρος 143gr
Αδιάβροχη κατασκευή IP53