Δοκιμή και παρουσίαση: Xiaomi MI MIX

xiaomi-mix

Η T-mobile μας παραχώρησε το πιο εκλεκτό δημιούργημα της κινέζικης εταιρείας, το νέο εντυπωσιακό Xiaomi MI MIX.

 

Παρατηρώντας την εμφάνιση της συσκευής βλέπουμε την έμφαση στο Γυαλί όπου αγκαλιάζει περιμετρικά την συσκευή αφήνοντας μια αίσθηση σταθερότητας και πολυτέλειας, με την οθόνη κλέβει της εντυπώσεις για πολλούς λόγους.

Η οθόνη τεχνολογίας QHD είναι αναμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή και μοναδική οθόνη στον κόσμο και στην αγορά, τα μηδαμινά πλαίσια και η τεχνολογία της σε αιχμαλωτίζει, χωρίς κανένα μειονέκτημα.

mi_mix_03-0

Στην πρόσοψη θα δούμε μόνο την κάμερα 5MP (1920×1080 FHD) να είναι επαρκής μα θα έπρεπε να έχει κάτι καλύτερο.

Το πίσω μέρος της συσκευής θα δούμε την εξαιρετική κάμερα 16MP 4K και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που ανταποκρίνεται ακαριαία από τους καλύτερους στην αγορά ή ο καλύτερος.

Στο εσωτερικό κόσμο της συσκευής θα δούμε να κινεί τα νήματα ο επεξεργαστής Snapdragon 821 με τα γραφικά να αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών Adreno 530 και την μνήμη ram στα 4GB ή 6GB ανάλογα με την έκδοση της μνήμης αποθήκευσης που θα επιλέξετε, τα 4Gb Ram είναι ανεπαρκής και αδικαιολόγητα για την τιμή της συσκευής μα όχι με κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία.

xiaomi-mi-mix-exclusive-edition-6gb256gb-dual-sim-ceramic-black-18k-gold-007

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής τις καλύπτει μια μπαταρία χωρητικότητας 4400 ΜΑΗ μη αποσπώμενη η οποία ανταποκρίνεται εντυπωσιακά βγάζοντας τουλάχιστον δυο μέρες με αυτήν την καταπληκτική οθόνη.

Την αξιοποίηση της συσκευής την αναλαμβάνει το λογισμικό google android 6,0 με το περιβάλλον χρίσης της εταιρείας που αδικεί την καταπληκτική οθόνη λόγο χρωμάτων του λειτουργικού.

xiaomi-mi-mix-shattered

Πλησιάζοντας στο τέλος να αναφέρουμε ότι δυστυχώς δεν είναι αδιάβροχη η συσκευή μα είναι μια από της καλύτερες στην αγορά και αναμφισβήτητα μοναδική και εντυπωσιακή χωρίς ιδιαίτερα μειονεκτήματα.

xiaomi-mi-mix

Xiaomi Mi MIX

Οθόνη 6.4 ίντσες QHD (2040 x 1080)
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 821
Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530
Μνήμη RAM 4GB ή 6GB
Αποθηκευτικός χώρος 128GB ή 256GB
Κάμερα 16MP 4K
Εμπρόσθια κάμερα 5MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, dual SIM, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE, Υποδοχή USB Type-C
Λειτουργικό σύστημα Android 6.0 με MIUI 8
Μπαταρία 4400mAh