Δοκιμή και παρουσίαση: LG V20

Η LG μέσο της Telekom μας παραχώρησε από την Γερμανία το νέο LG V20, μια συσκευή που δεν θα την δούμε στην χωρά μας.

 

Παρατηρώντας την εμφάνιση της συσκευής βλέπουμε την έμφαση στο μέταλλο όπου αγκαλιάζει περιμετρικά την συσκευή αφήνοντας μια αίσθηση σταθερότητας και πολυτέλειας, με την οθόνη ή τις οθόνες να κλέβουν της εντυπώσεις για πολλούς λόγους.

Η οθόνη τεχνολογίας QHD είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακή, η τεχνολογία της σε αιχμαλωτίζει λόγο της φυσικότητας που προσφέρει σε συνδυασμό με την δεύτερη οθόνη που είναι μια μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης που λειτουργεί υποστηρικτικά σε διάφορες λειτουργίες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χρίσης.

 

Στην πρόσοψη θα δούμε μόνο την κάμερα 5MP (1920×1080 FHD) να είναι επαρκής, στο πίσω μέρος της συσκευής θα δούμε την εξαιρετική διπλή κάμερα 16MP και 8MP αντίστοιχα, ανάλυσης 4K που είναι η καλύτερη κάμερα που έχει η LG, η κάμερες είναι σίγουρα μια από της καλύτερες στην αγορά αντίστοιχη του Iphone 7 Plus και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που ανταποκρίνεται σχεδόν άμεσα.

Στο εσωτερικό κόσμο της συσκευής θα δούμε να κινεί τα νήματα ο επεξεργαστής Snapdragon 820 με τα γραφικά να αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών Adreno 530 και την μνήμη ram να φτάνει στα 4GB.

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής τις καλύπτει μια μπαταρία χωρητικότητας 3200 ΜΑh μη αποσπώμενη η οποία είναι ανεπαρκής για την συγκεκριμένη οθόνη, βγάζοντας μια μέρα και κάτι, μόνο! Την αξιοποίηση της συσκευής την αναλαμβάνει το λογισμικό google android 7,0 με το περιβάλλον χρίσης της εταιρείας που είναι πολύ φιλικό.

Πλησιάζοντας στο τέλος να αναφέρουμε ότι δυστυχώς δεν είναι αδιάβροχη η συσκευή και επίσης είναι απογοητευτική η μπαταριά, που είναι το μόνο μειονέκτημα.

Τέλος γενάτε το ερώτημα, γιατί δεν είναι ενιαία η οθόνη και χωρίζετε σε δυο οθόνες μια τεραστία μα εντυπωσιακή και μια μικρή χαμηλότερης ποιότητας.

LG V20

Οθόνη 5,7 ίντσες QHD και 2,1 ίντσες
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820
Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 32GB ή 64GB
Κάμερα 16MP-8MP 4K
Εμπρόσθια κάμερα 5MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE, Υποδοχή USB Type-C
Λειτουργικό σύστημα Android 7.0
Μπαταρία 3200mAh

Διευθύνων σύμβουλος και δημιουργός (CEO) Των TOT - TIMES OF TECH και SITELAB. Δημοσιογράφος στην K, ομιλητής, marketeer, οικονομολόγος και δημιουργός ιστοσελίδων.