Huawei Honor Magic TOT Review

Λίγα λόγια

Παρατηρώντας την εμφάνιση της συσκευής βλέπουμε την έμφαση στο Γυαλί όπου αγκαλιάζει περιμετρικά την συσκευή και σχεδόν κάθε γονια και καμπύλη της συσκευής, αφήνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας, με την οθόνη να κλέβει της εντυπώσεις.

Η οθόνη τεχνολογίας QHD είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακή και μοναδική και πολλή εξωπραγματική σε χρώματα, τα μηδαμινά πλαίσια και η τεχνολογία της σε συνδυασμό με την διάμετρο της, προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα λόγο της υψηλής ανάλυσης.

Στην πρόσοψη θα δούμε μόνο την κάμερα 8MP (1920×1080 FHD) να είναι καταπληκτική και άκρος εντυπωσιακή στο σκοτάδι και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που ανταποκρίνεται ακαριαία.

Το πίσω μέρος της συσκευής θα δούμε την εξαιρετική διπλή κάμερα 12MP 4K μια από της καλύτερες στην αγορά. Στο εσωτερικό κόσμο της συσκευής θα δούμε να κινεί τα νήματα ο επεξεργαστής Hisilicon Kirin 950 με τα γραφικά να αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών Mali-t880mp4 και την μνήμη Ram στα 4GB.

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής τις καλύπτει μια μπαταρία χωρητικότητας 2900 ΜΑh μη αποσπώμενη η οποία ανταποκρίνεται εντυπωσιακά βγάζοντας δυο μέρες, ενώ την αξιοποίηση της συσκευής την αναλαμβάνει το λογισμικό google android 6,0 με το περιβάλλον χρίσης της εταιρείας. Πλησιάζοντας στο τέλος να αναφέρουμε ότι δυστυχώς δεν είναι αδιάβροχη μα είναι αναμφισβήτητα μοναδική και εντυπωσιακή χωρίς μειονεκτήματα.

Huawei Honor Magic

Οθόνη 5,09 ίντσες QHD
Επεξεργαστής Hisilicon Kirin 950
Επεξεργαστής γραφικών Mali-T880 MP4
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 64GB
Διπλη κάμερα 12MP 4K
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, dual SIM, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE, Υποδοχή USB Type-C
Λειτουργικό σύστημα Android 6.0
Μπαταρία 2900mAh