Δοκιμή και παρουσίαση: Samsung Galaxy A3 2017

Η κορεάτικη εταιρεία μας παράδωσε για δοκιμή και παρουσίαση το νέο Galaxy A3 2017, που αποτελεί την μικρή επιλογή της σειράς.

 

Η νέα συσκευή σχεδιαστικά υιοθετεί την εμφάνιση σε αρκετά σημεία των κορυφαίων Smartphone της εταιρείας, καθώς συνδυάζει καμπύλες και κατασκευή από μέταλλο και γυαλί.

Η αίσθηση του Samsung Galaxy A3 είναι εντυπωσιακή καθώς το μέταλλο έχει την τιμητική του, με το μέγεθος του να είναι ιδανικό για χρίση με το ένα χέρι, κάτι που έλειπε από την εποχή μας.

Στην υπόλοιπη εμφάνιση η συσκευή διαθέτει μια οθόνη πολύ εντυπωσιακή για την ανάλυση της και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που ανταποκρίνεται ακαριαία, επίσης πλευρικά θα δούμε τα κουμπιά ελέγχου ήχου και ενεργοποίησης και την θήρα ακουστικών κάτω, με την θήρα USB Type C, εντύπωση κάνει η πρωτότυπη θέση του ηχείου που δεν συνηθίζετε να είναι πλευρικά, κάτι που είναι θετικό γιατί δεν καλύπτετε από το χέρι μας κατά την χρίση.

Ο εσωτερικός κόσμος της συσκευής είναι ικανοποιητικός καθώς έχει έναν επεξεργαστή Exinos της Samsung που κινεί τα νήματα και συνεργάζεται με δυο GB RAM που σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών προσφέρουν ένα καλό αποτέλεσμα σε καθημερινή χρίση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη, ενώ η μπαταρία της είναι 2350mah και ανταποκρίνεται μοναδικά καθώς με μια εξαντλητική χρίση έφτασε με επιτυχία τις δυο μέρες χρίσης, κάτι πολύ θετικό.

 

Η κάμερες της συσκευής, η μπροστά είναι απλά καλή, μα η πίσω κάμερα φαίνεται ότι η εταιρεία δεν την ενδιέφερε η κατηγορία που είναι η μεσαία και θα έπρεπε να έχει μια απλά καλή κάμερα, που μπορεί να μην είναι 4K, μα η πίσω κάμερα είναι καταπληκτική και σίγουρα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την μεγάλη κατηγορία.

Τέλος η συσκευή είναι σίγουρα μια πολλή ενδιαφέρον επιλογή καθώς διαθέτει μια αυστηρή εμφάνιση με έναν εσωτερικό κόσμο που θα σας καλύψει στης περισσότερες απαίτησης, αυτά τα χαρακτηριστικά την δίνουν τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης.

Samsung Galaxy A3 2017

Οθόνη 4.7 ιντσες Super AMOLED HD
Επεξεργαστής Exinos 7870
Μνήμη RAM 2GB
Αποθηκευτικό χώρος 16GB (+256GB)
Κάμερα 16MP
Εμπρόσθια κάμερα 16MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Samsung Pay, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 4G LTE, Αδιαβροχο IP68, Υποδοχή USB Type-C
Λειτουργικό σύστημα Android 6.0
Μπαταρία 2350mAh
Διαστάσεις 135.4 x 66.2 / 7.9mm