Δοκιμή και παρουσίαση: Xiaomi MI Note 2

Η κινέζικη εταιρεία μας παράδωσε για δοκιμή και παρουσίαση το νέο Xiaomi MI Note 2, μια από τις καλύτερες συσκευές στην αγορά.

 

Η νέα συσκευή σχεδιαστικά υιοθετεί μια σοβαρή εμφάνιση, καθώς συνδυάζει αυστηρές άκρες και κατασκευή από μέταλλο και γυαλί που τα παντρεύει εντυπωσιακά.

Η αίσθηση του Xiaomi MI note 2 είναι εντυπωσιακή καθώς το μέταλλο έχει την τιμητική του, με το μέγεθος να μην εξυπηρετεί πολύ, μα η συσκευή ανήκει σε μια κατηγορία ιδιαίτερη που δεν την απασχολεί το μέγεθος.

Στην υπόλοιπη εμφάνιση η συσκευή διαθέτει μια κυρτή οθόνη πολύ εντυπωσιακή και έντονη με καταπληκτική ανάλυση που αποτελεί την καλύτερη οθόνη στην κατηγορία της και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που ανταποκρίνεται ακαριαία, επίσης πλευρικά θα δούμε τα κουμπιά ελέγχου του ήχου, ενεργοποίησης συσκευής και την θήρα ακουστικών από την πάνω πλευρά, με την θήρα USB Type C εκεί που συνηθίζει να βρίσκετε.

Ο εσωτερικός κόσμος της συσκευής αποτελείτε από έναν Snapdragon 821 επεξεργαστή από την Qualcomm που κινεί τα νήματα και συνεργάζεται με 6 GB RAM που σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ο εσωτερική μνήμη της δικής μας συσκευής είναι 128GB.

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής της διαχειρίζεται μια μπαταρία 4070mah που ανταποκρίνεται εντυπωσιακά καθώς με μια εξαντλητική χρίση έφτασε με επιτυχία τις 36 ώρες χρίσης.

Η κάμερες της συσκευής, η μπροστά είναι πολύ καλή, με την πίσω κάμερα να είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά και τον ανταγωνισμό, το αποτέλεσμα της αποτύπωσης φωτογραφιών είναι κορυφαίο και το Video είναι το καλύτερο που μπορεί να διαθέτει συσκευή.

Τέλος η συσκευή είναι σίγουρα μια πολλή ενδιαφέρον επιλογή καθώς διαθέτει μια αυστηρή εμφάνιση με έναν εσωτερικό κόσμο που μπορεί να αντεπεξέλθει στα πάντα, το Xiaomi Mi Note 2 είναι μια συσκευή που μπορεί να χτυπήσει το διψασμένο κοινό του Samsung Galaxy Note 7 που λείπει από την αγορά.

Xiaomi Mi Note 2

Οθόνη 5.7 ιντσες AMOLED FHD
Επεξεργαστής Snapdragon 821
Μνήμη RAM 4GB / 6GB
Αποθηκευτικό χώρος 64GB / 128GB
Κάμερα 22,5 MP
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 4G LTE, Υποδοχή USB Type-C
Λειτουργικό σύστημα Android 7.0
Μπαταρία 4070mAh