Τα νέα LG Watch Style και Sport

Η κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε δυο έξυπνα ρολόγια με το νέο λειτουργικό Android Wear.

Οι νέες συσκευές αποτελούν τα πρώτα έξυπνα ρολόγια στην αγορά με την αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού Google Android Wear 2.0. που υπόσχεται νέες δυνατότητες στα έξυπνα ρολόγια του μέλλοντος.

Η LG με τα νέα LG Style θέλει να καλύψει τους καταναλωτές που θέλουν ένα ρολόι κομψό και λεπτεπίλεπτο με ευγενικά υλικά και αντοχή στο νερό και την σκόνη και πολλές δυνατότητες, που σε συνεργασία με την έξυπνη συσκευή μας (Smartphone) μπορεί να αναλάβει ψηφιακές οικονομικές συναλλαγές, εφαρμογές τοποθεσίας, εφαρμογές για την διευκόλυνση μας σε θέματα δουλειάς και φυσικά απαντήσεις σε μηνύματα και Email σχεδιασμένα από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Η εταιρεία επίσης παρουσίασε και μια πιο αθλητική έκδοση με ακριβός τις ίδιες δυνατότητες, μόνο που πρόσθεσε 4G LTE και λειτουργίες που θα εξυπηρετούσαν την αθλητική ζωή του εκάστοτε ιδιοκτήτη, το LG Sport διαθέτει πιστοποίηση IP 68 για περισσότερη αδιαβροχοποίηση και αντοχή καθώς και εφαρμογές για την προπόνηση από το Google Play, καθώς και πολλούς αισθητήρες όπως καρδιακών παλμών, θερμιδομετρητή κ.τ.λ.

Τέλος τα νέα LG Watch Style και Sport θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Μάρτιο του παρόντος έτους, σε μια γκάμα πολλών χρωμάτων.

LG Watch Style

Οθόνη 1.2 ιντσες P-OLED (360 x 360)
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon Wear 2100
Μνήμη RAM 512MB
Μνήμη 4GB
Λειτουργικό Σύστημα Android Wear 2.0
Wi-Fi, Bluetooth, 6-Axis, Accelerometer, Gyro, Ambient Light Sensor, Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP67), Μικρόφωνο, ασύρματη φόρτιση.
Μπαταρία 240mAh
Διαστάσεις 42.3 x 45.7 x 10.79mm

LG Watch Sport

Οθόνη 1.38 ιντσών P-OLED (480 x 480)
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon Wear 2100
Μνήμη RAM 768MB
Μνήμη 4GB
Λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0
Δίκτυο 3G, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, 6-Axis, Accelerometer, Gyro, Barometer, PPG, GPS, Ambient Light Sensor, Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP68), ηχείο, Μικρόφωνο ασύρματη φόρτιση.
Μπαταρία 430mAh
Διαστάσεις 45.4 x 51.21 x 14.2mm