Δοκιμή και παρουσίαση: Huawei P10

Η Huawei μας προσέφερε για δοκιμή και παρουσίαση το νέο Huawei P10.

Η κινέζικη εταιρεία μας παράδωσε αποκλειστικά για δοκιμή και παρουσίαση το νέο και εντυπωσιακό Huawei P10, μια από τις περισσότερο συζητημένες συσκευές στην αγορά.

Η νέα συσκευή σχεδιαστικά υιοθετεί μια σοβαρή εμφάνιση επηρεασμένη από τον ανταγωνισμό και το παρελθόν της εταιρείας, καθώς συνδυάζει καμπυλωτές άκρες και κατασκευή από μέταλλο και γυαλί που τα παντρεύει εντυπωσιακά, η αίσθηση που προσφέρει στο χέρι μας το P10 είναι μοναδική.

Η οθόνη είναι βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν αν και μικρότερη σε μέγεθος από τον προκάτοχο του, γειώνοντας πολλές αποροίες.

Παρατηρώντας την συσκευή θα δούμε το συμπαγές μεταλλικό σώμα να φιλοξενεί τα κουμπιά ελέγχου του ήχου, ενεργοποίησης συσκευής και την θήρα ακουστικών από την πάνω πλευρά, με την θήρα USB Type C εκεί που συνηθίζει να βρίσκετε, αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η ύπαρξη του κεντρικού κουμπιού κάτω από την οθόνη που φιλοξενεί τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο εσωτερικός κόσμος της συσκευής αποτελείτε από έναν Hisilicon kirin 960 επεξεργαστή από την Ηuawei που κινεί τα νήματα και συνεργάζεται με 4 GB RAM που σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, η εσωτερική μνήμη της δικής μας συσκευής είναι 64GB, ενώ δέχεται και επέκταση μνήμης.

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής της διαχειρίζεται μια μπαταρία 3200mah που ανταποκρίνεται αρκετά καλά, καθώς με μια εξαντλητική χρίση έφτασε με επιτυχία τις 30 ώρες χρίσης.

Οι κάμερες της συσκευής μονοπωλούν το ενδιαφέρον, με την μπροστά να είναι πολύ καλή και την πίσω κάμερα να είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά και τον ανταγωνισμό, το αποτέλεσμα της αποτύπωσης φωτογραφιών από την Leica είναι κορυφαίο, αν και όχι πολύ ανώτερο από τον προκάτοχό του, και το Video είναι εξαιρετικό.

Τέλος η συσκευή είναι σίγουρα μια πολλή ενδιαφέρον επιλογή, καθώς διαθέτει έναν εσωτερικό κόσμο που μπορεί να αντεπεξέλθει στα πάντα, αν και η εμφάνιση δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, μα είναι μια συσκευή που αξίζει την προσοχή μας.

 

Huawei P10

Οθόνη 5.1 ίντσες FHD
Επεξεργαστής Kirin 960
Επεξεργαστής γραφικών Mali-G71 MP8
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 32GB 64GB (+ Micro sd)
Διπλή κάμερα Leica 20MP + 12MP
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi, Bluetooth, GPS,Υποδοχή, USB Type-C 4G LTE Κ.Τ.Λ.
Λειτουργικό σύστημα Android 7,0 με EMUI
Μπαταρία 3200 mAh

Ακολουθεί Video παρουσίαση των συνεργατών μας από το Digital Trends.