Δοκιμή και παρουσίαση: Samsung Galaxy S8+

Η Samsung περήφανα μας παρέδωσε και το μεγάλο κορυφαίο δημιούργημα της.

Το samsung galaxy s8+ σε αριθμούς

Εμφάνιση 7/10
Λειτουργία 8/10
Ποιότητα κατασκευής 9/10
Πρακτικότητα 6/10
Φωτογραφεία 8/10
Video 8/10
Εμπρόσθια κάμερα 8/10
Οθόνη 9/10
Μπαταρία 7/10

Εντυπωσιακά = Διπλή κάμερα, πίσω οθόνη.

Σοβαρά μειονεκτήματα = 

 

Η κορεάτικη εταιρεία μας παράδωσε μετά το Samsung Galaxy S8 και το S8+, για δοκιμή και παρουσίαση που δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά με το μικρό S8 παρά μόνο την διάμετρο της οθόνης και την μπαταρία, αναλυτικά το νέο εντυπωσιακό Samsung Galaxy s8+ αποτελεί μια από τις καλύτερες συσκευές στην αγορά μαζί με το μικρό αδερφάκι του.

Η νέα συσκευή σχεδιαστικά υιοθετεί εντυπωσιακή εμφάνιση συνδυάζοντας καμπύλες και κατασκευή από μέταλλο και πολύ γυαλί, η αίσθηση που προσφέρει στο χέρι μας είναι μοναδική, καθώς η πολυτέλεια της κατασκευής της είναι μοναδική, προσφέροντας ένα απίστευτο αποτέλεσμα σε ένα συμβατικό μέγεθος, αν και το μικρό Galaxy S8 είναι περισσότερο βολικό.

Δίνοντας προσοχή στην συσκευή, επάξια θα προσέξουμε την οθόνη με την ευκρινέστατη ανάλυση και τα καταπληκτικά έντονα χρώματα που αποτελεί την καλύτερη οθόνη στην αγορά.

Η οθόνη προσφέρει στον χρήστη εντυπωσιακές δυνατότητες προβολής πολυμέσων, εμπειρία πολλαπλών εφαρμογών και πολλές λειτουργίες από τις εφαρμογές που απογειώνονται λόγο της οθόνης.

Πλευρικά της συσκευής θα δούμε ένα μεταλλικό πλαίσιο να φιλοξενεί διακριτικά τα κουμπιά ελέγχου του ήχου, ενεργοποίησης συσκευής, ένα αχρείαστο και περιττό πλήκτρο της ψηφιακής βοηθού Bixby, την θήρα ακουστικών, το ηχείο και την θήρα USB Type C εκεί που συνηθίζει να βρίσκετε.

Ο εσωτερικός κόσμος της συσκευής αποτελείτε στην χώρα μας από έναν Exynos 8895 επεξεργαστή από την Samsung που κινεί τα νήματα και συνεργάζεται με 4 GB RAM σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών 20 πυρήνων προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ο εσωτερική μνήμη της συσκευής είναι 64GB, ενώ δέχεται και επέκταση μνήμης.

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής της διαχειρίζεται μια μπαταρία 3500mah που ανταποκρίνεται σχετικά καλά, καθώς με μια εξαντλητική χρίση έφτασε με επιτυχία τις 24 ώρες χρίσης.

Φτάνοντας στις κάμερες της συσκευής, η μπροστά είναι πολύ καλή, με την πίσω κάμερα να είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά και τον ανταγωνισμό, διαψεύδοντας τον ανταγωνισμό που θέλει οι διπλές κάμερες να είναι η καλύτερη επιλογή, κάνοντας το αποτέλεσμα της αποτύπωσης φωτογραφιών κορυφαίο και το Video ένα από τα καλύτερα που μπορεί να διαθέτει συσκευή.

Το Galaxy s8+ είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή καθώς διαθέτει μια μοναδικά όμορφη εμφάνιση με έναν εσωτερικό κόσμο που μπορεί να αντεπεξέλθει στα πάντα και μπορεί δίκαια να πρωταγωνιστεί στην αγορά το 2017 καθώς είναι μια συσκευή που αξίζει την προσοχή μας, με την Samsung να την έχει εξοπλίσει με ενδιαφέροντα περιφερειακά.

Στα αρνητικά της σισκευης είναι η θέση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ο αναγνώστης ίριδας, τα πλευρικά πλήκτρα και ιδιαίτερα της Bixby, η μπαταριά και η απαγορευτική τιμή που φτάνει τα 929Ε, τέλος η συσκευή είναι αδιάβροχη και διαθέσιμη σε πέντε εντυπωσιακά χρώματα.

 

Samsung Galaxy S8+

Οθόνη 6.2 ιντσες (Super AMOLED, Infinity QHD (2960 x 1440) αναλογία 18.9), Always-On, 3D Touch ,Gorilla Glass 5)
Επεξεργαστής Samsung Exynos 8895
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 64GB (+microSD)
Κάμερα 12MP
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας, ηχεία stereo, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE,Υποδοχή USB Type-C κ.τ.λ.
Λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1
Μπαταρία 3500 mAh
Διαστάσεις 159 x 74 x 8 mm / Βάρος 173gr / IP68