Το αριστούργημα Be My Eyes

Γίνε τα ματιά κάποιου που σε έχει ανάγκη τώρα!

Δανείστε τα μάτια σας σε ένα τυφλό άτομο που έχει ανάγκη μέσω μιας ζωντανής σύνδεσης βίντεο ή με τη βοήθεια του δικτύου των χρηστών που βλέπουν. Η εφαρμογή “Be My Eyes” στοχεύει στο να παρέχει βοήθεια σε χρήστες με μειωμένη όραση μέσα από την εθελοντική προσφορά των ατόμων με όραση. Επομένως, κάνε εγγραφή και γίνε κι εσύ εθελοντής!

Οι τυφλοί ή οι χρήστες με προβλήματα όρασης μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από έναν εθελοντή που βλέπει, ο οποίος θα ενημερωθεί στο τηλέφωνό του. Μόλις ο πρώτος χρήστης που βλέπει δεχθεί το αίτημα για βοήθεια, θα γίνει μια ζωντανή σύνδεση ήχου-βίντεο μεταξύ των δύο συμμετεχόντων. Ο βοηθός χωρίς πρόβλημα όρασης μπορεί τώρα να βοηθήσει τους τυφλούς ή άτομα με προβλήματα όρασης, μέσω της σύνδεσης βίντεο από την κάμερα του τυφλού χρήστη ή χρήστη με προβλήματα όρασης.

Ως χρήστης χωρίς προβλήματα όρασης, είστε μέρος του μεγάλου δικτύου εθελοντών Be My Eyes, οπότε μην ανησυχείτε ότι αφήνετε έναν τυφλό να περιμένει αν δεν μπορείτε να απαντήσετε σε ένα αίτημα. Θα προωθήσουμε απλώς το αίτημα και θα βρούμε τον επόμενο διαθέσιμο εθελοντή. Το τυφλό άτομο ή το άτομο με προβλήματα όρασης μπορεί να χρειαστεί βοήθεια για οτιδήποτε, όπως να μάθει την ημερομηνία λήξης του γάλακτος, να βεβαιωθεί ότι τα ρούχα του ταιριάζουν.

Οι εφαρμογές

 

Android

Apple ios