Η Google αλλάζει το τμήμα Android

Ριζική αλλαγή και νέους στόχους για την Google και το Android.

Οι εποχές αλλάζουν με την Google να βλέπει ένα διαφορετικό μέλλον για το Android πάντα σε εμπορικό επίπεδο! η αμερικάνικη εταιρεία έχει σκοπό να δώσει μια νέα πνοή στο Android που θα αλλάξει όνομα και στρατηγική προσέγγισης.

To Android έχει εξασφαλίσει περισσότερους από 200ούς συνεργάτες παγκόσμιος στην Google, εταιρείες Smartphone, εταιρείες υπολογιστών, εταιρείες προγραμματιστών κ.τ.λ. H Google θα επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητα της στα λογισμικά επενδύοντας στην Αγορά smartphone περισσότερα, όπως και στην αγορά υπολογιστών και οικιακών συσκευών, φέρνοντας ένα λειτουργικό αντίπαλο της Microsoft και των Windows.

Αναλυτικά θα δούμε τον Chrome να ενώνετε με το Android σε ένα ενιαίο λειτουργικού για πολλές συσκευές με εκατομμύρια εφαρμογές και επιλογές που θα φέρουν νέα ονομασία στο Android, με την Google να αποκτά προβάρισμα σε μια νέα αγορά και νέους στόχους σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Η Google τέλος θα επενδύσει τεράστια ποσά στον εν λόγο εγχείρημα και θα καταρτίσει ένα ενιαίο τμήμα μάρκετιγκ και ανάπτυξης λογισμικού που θα επικεντρωθεί στο Android.