Οι εταιρείες τεχνολογίας επενδύουν στην υγεία

Apple Microsoft twitter και Samsung επενδύουν στον Covid 19.

Πολλές εταιρείες τεχνολογίας όπως και εκτός του χώρου επενδύουν στην αγορά καταπολέμησης της νέας πανδημίας για το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται κατά του κορωνοϊού. Οι εταιρείες μετά την εικονική καταστροφή και την αλλαγή λειτουργίας θέλουν να συμβάλουν στην καταπολέμηση της πανδημίας με σκοπό την γρήγορη επιστροφή στην κερδοφορία.

Oι εταιρείες Apple, Microsoft, twitter και samsung επένδυσαν η κάθε μια με τον τρόπο της στην καταπολέμηση του Covid 19. Η Apple και ο διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής εταιρείας Τιμ Κουκ αποφάσισαν την παραγωγή πλαστικών μασκών προσώπου και την εξαγορά και διάθεση 20 εκατομμύρια χάρτινων μασκών, O CEO της Microsoft και φιλάνθρωπος Bill Gates διαθέτει δισεκατομμύρια για την εύρεση εμβολίου για την θεραπεία του Covid 19, O CEO του Twitter διέθεσε προσωπικά ένα δισεκατομμύριο ευρώ για την καταπολέμηση του Covid 19, ενώ και πολλές άλλες εταιρείες όπως η Samsung προχωράνε σε αντίστοιχες στρατηγικές.

Η πρόσφορα είναι κάτι που μπορεί να φέρει μια γρήγορη λύση και ετοιμότητα και σίγουρα κέρδος και φορολογικά πλεονεκτήματα.