Η Huawei υιοθετεί το μοντέλο Apple

Στρατηγική ολοκληρωτισμού από την Huawei.

Η Huawei μετά το εμπάργκο των ΗΠΑ, τις αβάσταχτες κιρρώσεις και την εμπορική περιπέτεια που ξεκίνησε, κατευθύνετε όλο και περισσότερο να πατάει στα πόδια της για την επιβίωση της. Η κινέζικη εταιρεία αποτελούσε μια από τις δυο μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο με Android συσκευές και υπηρεσίες Google κάτι που ποια δεν μπορεί να το υιοθετεί.

Η Huawei στρέφετε σε ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό της Apple, δηλαδή η κινέζικη εταιρεία έχει στόχο να στηρίζετε σε ένα ελεγχόμενο και περιορισμένο περιβάλλον και σύστημα λειτουργίας καθώς και αποκλειστικών προμηθευτών. Η κινέζικη εταιρεία θέλει με ένα μοντέλο Apple να έχει ένα αποκλειστικό σύστημα ελαιουργίας εντός εταιρείας και με τους πελάτες της, που δεν θα την περιορίζει σε κανένα ενδεχόμενο.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία με την στρατηγική που εφαρμόζει τώρα φαίνεται να μπορεί να στηρίξει ένα μοντέλο τύπου Apple και να ανεξαρτητοποιηθεί. Η Huawei στοχεύει σε αποκλειστικό βιομηχανικό σχεδιασμό, αποκλειστική αρχιτεκτονική προϊόντων, αποκλειστικούς προμηθευτές και αποκλειστικό λειτουργικό και συναφή προϊόντα.