θα αποχωρίσει η Meta από την Ευρώπη;

Θα τερματίσει τα Facebook και Instagram εντός τις Ευρωπαϊκής ένωσης!

Ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ και η Meta φαίνεται να θέλουν να τραβήξουν τις εντυπώσεις με το ενδεχόμενο να κλείσουν τις υπηρεσίες – κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram στην Ευρώπη, εάν η Ευρώπη δεν υποχωρήσει και δεν επιτρέψει στην μητρική εταιρεία Meta την επιλογή να μεταφέρει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται δεδομένα Ευρωπαίων πολιτών και χορών σε διακομιστές των ΗΠΑ. Αυτό μπορεί να μην βολεύει την εταιρεία όπως ισχυρίζεται ο διευθύνον σύμβουλος, αλλά δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά.

Τον ίδιο ζήλο ασφαλείας δεδομένος δείχνουν οι ΗΠΑ με όλες τις χώρες! άρα γιατί να μην το κάνει και η Ευρωπαϊκή ένωση! και να κερδίσει πολλά χρήματα από την Meta που αποτελεί μια παράνομα νόμιμη εταιρεία στο θέμα της ασφαλείας δεδομένων. Η διαμάχη ξεκίνησε και θα το τραβήξουν στο έπακρο και οι δυο πλευρές και θα συμφωνήσουν ότι διαφωνούν για να βρουν μια μέση λύση συμβιβασμού που θα συμφέρει και τους δύο.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων ξεκίνησε και θα φέρει το φαινόμενο της “μπλόφας” στις Αμερικάνικες και Ευρωπαϊκές σχέσεις, με την Meta και τις υπηρεσίες της Instagram και Facebook να λειτουργούν κανονικά στην Ευρώπη! Αλώστε είναι μια αγορά περισσότερων από 350.000.000 ανθρώπων.