Ο ενδοοικογενειακός ανταγωνισμός της samsung

samsung_505_081612094512

To φαινόμενο του ενδοοικογενειακού ανταγωνισμού ξεκίνησε για την samsung το 2015 με τα samsung galaxy s6 να κυκλοφορούν σε δυο εκδόσεις, το αναμενόμενο galaxy s6 και το εκπληκτικό s6 edge.

 

Η κορεατική εταιρία δεν είχε υπολογίσει την επιτυχία που θα έχει το samsung galaxy s6 edge σε αντίθεση με το απλό s6 και αναγκάστηκε να εφαρμόσει νέα στρατηγική παραγωγής ώστε να ανταποκριθεί στην ζήτηση, αυτό το φαινόμενο που δημιουργήθηκε έφερε την samsung σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αν και ακούγεται παράξενο, γιατί το συμβατικό s6 έμεινε στα ράφια περισσότερο χρόνο και τα αποθέματα που είχε η samsung ήταν εξαιρετικά πολλά όπου σε μετάφραση σημαίνει απώλεια κεφαλαίου λόγο αστοχίας πωλήσεων, και ο λόγος ήταν ότι στην ίδια κατηγορία υπήρχαν δύο ίδια smartphone που το ένα είχε μεγαλύτερη ζήτηση σε βάρος του άλλου.

galaxy-s6-galaxy-s6-edge-details-1
SAMSUNG GALAXY S6, S6 EDGE

 

Η samsung στην νέα γενιά smartphone galaxy s7 φαίνεται να μερίμνησε για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Επομένως θα δούμε το συμβατικό galaxy s7 με μια οθόνη 5,1 ίντσες και το s7 edge με οθόνη 5,7 ίντσες και ελαφρός ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό στόχος.

galaxy-s7-s7-edge-leak-image-720x720
SAMSUNG GALAXY S7, S7 EDGE