Συνέντευξη Motorola

Οι TOT – TIMES OF TECH φιλοξένησαν για μια συνέντευξη παράγοντες της Motorola Μ.Βρετανίας.

Η mototola είναι μια εταιρία που ζει τα τελευταία χρόνια στο παρασκήνιο. λόγο της υψηλής συμμετοχής της σε αγοροπωλησίες, η εταιρία έχει πωληθεί και αλλάξει στρατηγική προσέγγισης πάνω από τρις φορές σε δυο έτη.

πλέον πια είναι η στρατηγική όπου θα ακολουθήσει η motorola;

Η motorola είναι μια εταιρία με τεράστια ιστορία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, επομένως είναι λογικό μέσα σε μια μακροχρόνια ιστορία να έχει περιπέτειες, που πλέον έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Όσο για την στρατηγική και τα βήματα που θα ακολουθήσει η εταιρία μας είναι σταθερά και αποφασιστικά, αναλυτικά θα ασχοληθούμε με νέες συσκευές και λειτουργίες, όπου θα προσπαθήσουμε να πλαισιώσουμε περισσότερο τις ανάγκες του μέσου Χρήστη.

Είδαμε πριν μερικά χρόνια να κάνει γενναία ανοίγματα στην αγορά η mototrola με smartphone και tablet, θα το ξανά κάνει;

Ναι είναι στα άμεσα σχέδια μας, αλλά τα σχέδια μας δεν περιλαμβάνουν την αγορά tablets για την ώρα.

Τι λογισμικά θα χρησιμοποιήσει η google για τα smartphone της; Google Android ή κάτι άλλο;

Στην motorola έχουμε μεγάλη εμπειρία στο android και δεν πρόκειται να την αφήσουμε να πάει χαμένη, επομένως το android είναι το μονοπάτι του μέλλοντος για εμάς.

Θα δούμε την Motorola να ασχολείται και με άλλους τομείς;

Η motorola ασχολείται με διάφορα τσιπάκια, με στρατιωτικό εξοπλισμό τηλεπικοινωνίας και φυσικά με τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και smartphones, Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μονοπάτια που δεν ταιριάζουν στην εταιρία μας.

Θα δούμε την motorola να πραγματοποιεί συνεργασία με την lenovo και την Google (alphabet);

Ναι η εταιρία μας είναι ανοιχτή σε συνεργασίες με όποια εταιρία μας πλησιάσει και φυσικά δεν αποκλείουμε συνεργασία με την “μαμά” lenovo και την αγαπητή google, όπου υπάρχει μια μορφή συνεργασίας.

Θα δούμε την motorola στην ελληνική αγορά να υπάρχει δυναμικά;

Όπως και σε πολλές χώρες που έκανε κενό η motorola, έχει σκοπό να το καλύψει στο άμεσο μέλλον και η Ελλάδα είναι σε αυτές τις χώρες.

Ευχαριστούμε θερμά την motorola μεγάλης Βρετανίας για την συνέντευξη.