Η επικοινωνία συναισθήματος μέσω μορίων στην τεχνολογία

1-s2-0-s0140673604164581-gr2

Η NASA σε συνεργασία με την Google.

Αναλυτικά η επιστήμονες θέλουν να αναγνωρίσουνε μέσο οπτικού ερεθισμού την διάθεση που μας προκαλεί μια ενέργεια ή κάποιο αντικείμενο στο περιβάλλον και μέσο αυτής της διαδικασίας θα κατασκευαστεί ένα πρόγραμμα στο κινητό μας που θα συμβάλει στην αναγνώριση και θα αποθηκεύει την κατάσταση μας ώστε να κατασκευάσει μια βάση δεδομένων με τις ευαισθησίες και τις δυσφορίες που θα έχει ο εκάστοτε οργανισμός.

Επίσης μέσο μορίων όπου θα δίνουν στοιχεία στον εκάστοτε άνθρωπο ανάλογα με την διάθεση του, χαράς ή λύπης ώστε να μπορείς να το μοιραστής με άλλους ανθρώπους ώστε να το νιώσουν και αυτοί μέσο της συσκευής τους. Από ιατρικής άποψης που είναι ο απώτερος σκοπός, θα μπορεί να διαγνώσει και να συμβάλει στην αντιμετώπιση ανάλογα με το ιστορικό διάθεσης του εκάστοτε χρήστη ψυχικές ασθένειες όπως, κατάθλιψη, μανιώδη κατάθλιψη, υψηλό στρες, αγοραφοβία, νευρική ανορεξιά, κρίσεις πανικού, τάσεις αυτοκτονίας και διπολικές τάσεις.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και δεν πρόκειται να δούμε δήγματα πριν το 2025, μα υπόσχεται πολλά για το μέλλον.