Σε οικονομικό αδιέξοδο η Samsung που θα φέρει αλλαγές

640x-1

Το τελευταίο χρονικό διάστημα περιλαμβάνει για την εταιρεία, ανακλήσεις και οικονομικές καταστροφές.

Η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως έχει βρεθεί σε μια δύσκολη θέση δίχως ορίζοντα, μια κατάσταση που δεν έχει τέλος, Το σκάνδαλο της εταιρίας με τις ανακλήσεις του νέου Galaxy Note 7, έφερε στην εταιρεία ζημία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ακαριαία και ζημιές που αγγίζουν στην διάρκεια του χρόνου λόγο της κατάστασης 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επίσης η Samsung έχει να αντιμετωπίσει την πτώση πωλήσεων και την μείωση τζίρου, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει και την καθοδική τιμή των μετοχών της που δείχνει να διαχειρίζεται σταδιακά. Ακόμη η εταιρεία θέλει να περιορίσει την αρνητική διαφήμιση που υπάρχει στην αγορά.

samsung_app

Η Samsung λόγο των συνθηκών αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή στρατηγικής που θα επισπεύσει επιλογές του μέλλοντος και ανασχεδίαση πολιτικής, αφαιρώντας δικαιώματα και κάνοντας περικοπές, απαιτώντας νέο κονδύλι και νέα οικονομικά ποσά που περιλαμβάνονται στα 20 δισεκατομμύρια που πρέπει να επενδύσει.

hanjin

Τέλος η κορεάτικη εταιρεία καλείτε να αλλάξει πολιτική με συνεργάτισσες εταιρείες και προμηθευτές, καθώς οι κακοί δαίμονες της εταιρείας την φέρνουν σε δύσκολη θέση λόγο της πτώχευσης της εταιρείας Hanjin που είναι ο βασικός μεταφορέας της Samsung και της LG, που θα καθυστέρηση τις ανακλήσεις και τις διανομές των προϊόντων με αποτέλεσμα να κοστίσει στην Samsung χρόνο και χρήμα.