Η Apple θα αποκτήσει γραμμή παραγωγής στις ΗΠΑ

dd2ebafaa27226e4ae583217031d46ab_1

Αναλυτικά η αμερικάνικη εταιρεία πρόκειται πιθανότατα να δημιουργήσει και μια δεύτερη γραμμή παραγωγής στις ηνωμένες Πολιτείες.

O νέος πρόεδρος Trump φαίνεται ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Apple καθώς στο παρελθόν έχει καλέσει σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της Apple όταν εκείνη αρνήθηκε να συνεργαστεί με το FBI.

Για τον νέο πρόεδρο δεν τελείωσε εκεί η ιστορία καθώς κάλεσε την Apple να φέρει την γραμμή παραγωγής εντός των ΗΠΑ προεκλογικά, και τώρα φαίνεται να επιμένει στην πρόταση του.

a-deal-for-donald-trump-b tim-cook

Ο νέος πρόεδρος σε συνέντευξή του στους New York Times αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον διευθύνον σύμβουλο της Apple μετά την εκλογή του, που περιλάμβανε την πιθανότητα μιας γραμμής παραγωγής στις ΗΠΑ.

Ο νέος πρόεδρος αποκάλυψε ότι θα προσφέρει κίνητρα στην Apple που θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία της νέας μονάδας παραγωγής που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον CEO Cook και δεν θα έχει άλλη επιλογή.

hk_apple_store_opened_exterior

Τέλος αν πετύχει θα υπάρξει μια αναστάτωση στην παγκόσμια αγορά και τις άλλες χώρες, αλλά θα είναι κάτι πολύ ευνοϊκό για τις ΗΠΑ και μια τεράστια νίκη για τον πρόεδρο Trump.