Αποκλειστικά: Το Nintendo Switch στις 20 Μαρτίου στην ελληνική αγορά

Η νέα υβριδική μηχανή ψυχαγωγίας θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον ανταγωνισμό.

Το νέο Nintendo Switch χαρακτηρίζετε από την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τόσο ως φορητή παιχνιδομηχανή, όσο και ως κλασική σταθερή παιχνιδομηχανή για το σπίτι, που συνδέεται με την τηλεόραση σας.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει βάλλει ένα μεγάλο στοίχημα που επιδιώκει μέσω αυτού να ανεβεί ξανά στην κορυφή που απείχε τα τελευταία χρόνια όπου κυριαρχούν τα Microsoft Xbox One και Sony PlayStation 4, με την Nintendo να πιστεύει σε αυτό, και για να το αποκτήσετε να ζητάει 299$ ή 289Ε στην χώρα μας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η ανακοίνωση της τιμής του Nintendo Switch προκάλεσε πτώση της τιμής της μετοχής της εταιρείας μετά την ανακοίνωση της τιμής της συσκευής, η οποία άγγιξε τις 6,3% μονάδες.

Η νέα κονσόλα πρόκειται για μια φορητή συσκευή που μπορεί να μεταφερθεί σαν tablet και να χρησιμοποιηθεί σαν μια φορητή κονσόλα ψυχαγωγίας όπου επιθυμούμε, ενώ λόγο του σχεδιασμού του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κονσόλα στο σπίτι στην προσωπική τηλεόραση μας.

Τεχνικά η εντυπωσιακή κονσόλα είναι μια μονάδα – βάση, φόρτισης και σύνδεσης με την τηλεόραση και ένα εργονομικό χειριστήριο για το σπίτι, καθώς και η φορητή κεντρική μονάδα Tablet με δυο αποσπώμενα φορητά χειριστήρια.

Τέλος η εταιρεία έχει εξασφαλίσει αρκετές συνεργασίες με πολλές εταιρείες καθώς και προσωπικούς τίτλους που μείναν στην ιστορία, όπως τα Zelda, super mario κ.τ.λ. Η ιστορία και η αγορά θα κρίνει το αποτέλεσμα και την συσκευή της Nntendo!