LG X Screen TOT Review

Λίγα λόγια

Η νέα συσκευή σχεδιαστικά υιοθετεί μια σοβαρή εμφάνιση, καθώς συνδυάζει αυστηρές άκρες και κατασκευή από μέταλλο και γυαλί που τα παντρεύει εντυπωσιακά, η αίσθηση που μας προσφέρει είναι εντυπωσιακή με το μέταλλο και το γυαλί να προσφέρουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα.

Στην υπόλοιπη εμφάνιση η συσκευή διαθέτει μια οθόνη πολύ τυπική με την δεύτερη οθόνη στην κορυφή της συσκευής να εξυπηρετεί τον χρήστη και να βελτιώνει την εμπειρία χρίσης, προσφέροντας πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές και πληροφορίες ακόμα και αν η συσκευή είναι σε αναμονή.

Ο εσωτερικός κόσμος της συσκευής αποτελείτε από έναν Snapdragon 410 επεξεργαστή από την Qualcomm που κινεί τα νήματα και συνεργάζεται με 2 GB RAM που σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, με την εσωτερική μνήμη της συσκευής να είναι 16GB.

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής της διαχειρίζεται μια μπαταρία 2300mah που ανταποκρίνεται εντυπωσιακά καθώς με μια εξαντλητική χρίση έφτασε με επιτυχία τις 48 ώρες χρίσης. Η κάμερες της συσκευής, η μπροστά είναι πολύ καλή, με την πίσω κάμερα είναι ικανοποιητική, το αποτέλεσμα της αποτύπωσης φωτογραφιών είναι αρκετά καλό και το Video είναι τυπικό FHD. Τέλος η συσκευή είναι σίγουρα μια πολλή ενδιαφέρον επιλογή καθώς διαθέτει μια αυστηρή εμφάνιση με έναν εσωτερικό κόσμο που μπορεί να αντεπεξέλθει στα περισσότερα.

LG X screen

Οθόνη 4,93 ίντσες HD
Επεξεργαστής Snapdragon 410
Μνήμη RAM 2GB
Αποθηκευτικό χώρος 16GB (+ Micro SD)
Κάμερα 12 MP
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
WiFi, Bluetooth, GPS, NFC4G LTE, Υποδοχή USB 3.0 κ.τ.λ.
Λειτουργικό σύστημα Android 6.0
Μπαταρία 2300 mAh