Η πιο αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας είναι η Amazon

Η αμερικάνικη εταιρεία φαίνεται να εφαρμόζει μια από της πιο επιθετικές πολιτικές.

Η Amazon φαίνεται ότι γνωρίζει μια τεράστια ανάπτυξη εφαρμόζοντας μια επιθετική μα ιδιαίτερα παραγωγική πολιτική, που φαίνεται να αποδίδει.

Συγκεκριμένα η αμερικάνικη εταιρεία δηλώνει περήφανα ότι μέσα σε ένα χρόνο το 2016 κατάφερε να διπλασιάσει την αποδοτικότητα της 50% επιτυγχάνοντας να έχει και διπλάσια κέρδη σε συναλλαγές των χριστών που και αυτοί διπλασιάστηκαν σε 33 εκατομμύρια χρήστες την ήμερα, που όλα αυτά τα στοιχεία συμπληρώνουν την έκθεση της WS που αποδίδει στην Amazon τον τίτλο της περισσότερο αναπτυσσόμενης εταιρείας σε μικρότερο χρόνο

Επίσης η Amazon μέσο της πλατφόρμας ψηφιακών συναλλαγών Payments διπλασίασε τον όγκο των χριστών της εντυπωσιακά γρήγορα, αν και είναι σχετικά καινούρια η συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η αμερικάνικη εταιρεία ακολουθεί μια άκρος επιθετική πολιτική που την κατευθύνει σε πολλές αγορές και πολλά είδη προϊόντων και καταναλωτών, κάτι που φαίνεται να αποδίδει και με εταιρεία να πετυχαίνει στα περισσότερα.

Τέλος η Amazon να σημειωθεί ότι μόνο το 2016 είχε κέρδη που άγγιζαν τα 250 δισεκατομμύρια δολάρια και αύξηση της αντικειμενικής της αξίας κατά 40%, κάτι που της προσφέρει αισιοδοξία για το μέλλων.