Το μυστικό TOT BOOKS

Περίληψη

Αργά ή γρήγορα ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρίσκεται σε μια θέση ευθύνης. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είτε εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία είτε ασχολείται με μια τοπική ομάδα εθελοντών- αναρωτιέται ποιο είναι το κλειδί των μεγάλων ηγετών.

Ο Ken Blanchard, του οποίου τα βιβλία για την ηγεσία έχουν μέχρι σήμερα πουλήσει πάνω από 13 εκατομμύρια αντίτυπα, και ο Mark Miller, που δούλεψε σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας από εργατική θέση μέχρι αντιπρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης των ΗΠΑ, εξερευνούν αυτό το σημαντικό ερώτημα.

Με ένα σπουδαίο επιχειρηματικό παραμύθι αποκαλύπτουν το μυστικό που οι μεγάλοι ηγέτες ήδη γνωρίζουν και δίνουν τις λεπτομέρειες όλων όσων χρειάζεται να κάνετε για να εμπνεύσετε και να παρακινήσετε αληθινά τους άλλους.

Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε: – Γιατί οι μεγάλοι ηγέτες φαίνονται τελείως απορροφημένοι με το μέλλον; – Γιατί και πώς οι άνθρωποι μιας ομάδας είναι τα αποκλειστικά βασικά συστατικά της επιτυχίας ή της αποτυχίας της; – Ποιοι είναι οι τρεις τομείς που χρειάζονται συνεχή βελτίωση; – Γιατί η αληθινή επιτυχία στην ηγεσία έχει δύο ουσιώδεις συνιστώσες; – Πώς με πρόθεση ενισχύεται -ή ακούσια καταστρέφεται- η αξιοπιστία της ηγεσίας; Το “Μυστικό” θα ωφελήσει εσάς, την εταιρεία σας και τους ανθρώπους που προσβλέπουν σε σας για καθοδήγηση.