Συνεργασία για τις εταιρείες Apple και SAP

Οι δυο γίγαντες της τεχνολογίας έχουν στόχο να κυριαρχήσουν στον κόσμο των επιχειρήσεων.

H Apple και η γερμανική εταιρεία λογισμικού SAP ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την δημιουργία και κυκλοφορία ενός επαγγελματικού εργαλείου για προγραμματιστές, ώστε να δημιουργήσουν εφαρμογές για ios, για επιχειρήσεις και εταιρείες.

Το λογισμικό αυτό εργαλείο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Μαρτίου, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει στους προγραμματιστές να τροφοδοτούν εύκολα τα δεδομένα των συστημάτων λογισμικού της SAP σε νέες εφαρμογές του λογισμικού iOS.

Η εταιρεία SAP σχεδιάζει να μπει στην αγορά εφαρμογών για φορητές συσκευές που απέχει δουλεύοντας με την Apple, προκειμένου να καταστήσει ευκολότερη την πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με τα συστήματα SAP από εφαρμογές του iPhone ή του iPad.

Η συνεργασία των δυο εταιρειών δίνει την ευκαιρία στους προγραμματιστές του iOS να αποκτήσουν έσοδα σε μία εποχή που η ανάπτυξη του App Store οδηγείται κυρίως από την Κίνα και τους κατασκευαστές παιχνιδιών για το IOS.

Η Apple με αυτή την συνεργασία θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το λογισμικό των Windows της Microsoft που εξακολουθεί να κυριαρχεί στον κόσμο των επιχειρήσεων.