Συνέντευξη LG Electronics

Η LG μας υποδέχτηκε για συνέντευξη στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Mobile World Congress.

Συνέντευξη με την εταιρία LG πραγματοποιήθηκε μέσο τηλεδιάσκεψης από την έκθεση MWC 2017 στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και μας δήλωσε ενδιαφέρον πράγματα που αφορούν το μέλλον της κορεατικής εταιρείας που συνοδευτικέ από μια ενδιαφέρον παρουσίαση.

Η LG είναι μια εταιρεία που έχει καταφέρει να πάρει μια θέση στην παγκόσμια αγορά εδώ και πολλά χρόνια μα γνωρίζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην πορεία της, έχει σκοπό να κερδίσει μια περισσότερο υψηλή θέση και να επενδύσει σε αυτό;

Η LG διαθέτει ένα τεράστιο πελατολόγιο και έχει σκοπό να το εμπλουτίσει, αξίζει να μας γνωρίσουν και αυτή που δεν έχουν επιλέξει προϊόντα μας, καθώς η εταιρεία μας είναι μια από τις περισσότερο ποιοτικές εταιρείες στην παγκόσμια αγορά και αξίζει την κορυφή.

Η LG δίνει την εντύπωση έλλειψης ταυτότητας λόγο των επιλογών που κάνει σε σχεδιασμό των Smartphone, είναι αλήθεια;

Όχι απλά είμαστε μια εταιρεία που ρισκάρουμε και πρωτοπορούμε και αυτό κάναμε ξανά με το LG G6, δοκιμάζουμε, επιχειρούμε, ωριμάζουμε.

Το LG G6 έκλεψε τις εντυπώσεις στην MWC 2017, αυτό το περιμένατε;

Ναι ξέραμε ότι θα παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό και κορυφαίο, είναι το καλύτερο Smartphone που έχουμε σχεδιάσει ποτέ και αξίζει την κορυφή, εφαρμόσαμε την έρευνα πολλών χρόνων και αναπτύξαμε δεξιότητες που ίσως μας έλειπαν, το LG G6 θα αλλάξει την σχεδιαστική και τεχνική πορεία της εταιρείας μας, επηρεάζοντας και τις επόμενες γενιές.

Το LG G5 έφερε ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την εταιρεία LG, αυτό σας φόβισε;

Μας προβλημάτισε και μας έκανε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, για αυτό οι τελευταίες συσκευές μας είναι ανώτερες από το παρελθόν.

Θα δούμε ένα νέο LG Flex, μια σειρά που εντυπωσίασε και αγαπήσαμε;

Το LG flex άφησε μια κληρονομία που θα μας συντροφεύει για πάντα.

Σας ευχαριστούμε θερμά.