Sony Xperia XZ Premium TOT Review

Λίγα λόγια

Η Ιαπωνική εταιρεία μας παράδωσε για δοκιμή και παρουσίαση το νέο και εντυπωσιακό Sony Xperia XZ Premium, μια από τις καλύτερες συσκευές στην αγορά.

Η νέα συσκευή σχεδιαστικά υιοθετεί μια γνώριμη εμφάνιση επηρεασμένη από το παρελθόν της εταιρείας, καθώς συνδυάζει καμπυλωτές άκρες και κατασκευή από μέταλλο και γυαλί που τα παντρεύει εντυπωσιακά, με την αίσθηση που αφήνει στο χέρι μας να είναι μοναδική.

Η οθόνη είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά, συνδυάζει την μοναδική ευκρίνεια με ψυχρά χρώματα, ενώ περιβάλετε από εντυπωσιακά μεγάλα πλαίσια κατασκευής απογοητεύοντας μας έντονα, τέλος τα κορυφαία στερεοφωνικά ηχεία είναι εκεί προσφέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα ψυχαγωγίας.

Επίσης παρατηρώντας την συσκευή θα δούμε το συμπαγές μεταλλικό αστραφτερό σώμα να φιλοξενεί περιμετρικά τα κουμπιά ελέγχου του ήχου, ενεργοποίησης συσκευής με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και την θήρα ακουστικών από την πάνω πλευρά και την θήρα USB Type C εκεί που συνηθίζει να βρίσκετε.

Ο εσωτερικός κόσμος της συσκευής αποτελείτε από έναν Qualcomm Snapdragon 835 επεξεργαστή που κινεί τα νήματα και συνεργάζεται με 4 GB RAM που σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τις ενεργοβόρες απαιτήσεις της συσκευής της διαχειρίζεται μια μπαταρία 3230mah που ανταποκρίνεται αρκετά καλά, καθώς με μια εξαντλητική χρίση έφτασε με επιτυχία τις 36 ώρες χρίσης.

Οι κάμερες της συσκευής μονοπωλούν το ενδιαφέρον, με την μπροστά να είναι πολύ καλή και την πίσω κάμερα να είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά και τον ανταγωνισμό, το αποτέλεσμα της αποτύπωσης φωτογραφιών είναι κορυφαίο και το Video 4K είναι εξαιρετικό.

Η συσκευή είναι σίγουρα μια πολλή ενδιαφέρον επιλογή, καθώς διαθέτει έναν εσωτερικό κόσμο που μπορεί να αντεπεξέλθει στα πάντα, με την εμφάνιση της να διχάζει ιδιαίτερα καθώς δεν είναι απλά όμορφη συσκευή αλλά ιδιαίτερη, μα είναι μια συσκευή που αξίζει την προσοχή μας.

Τέλος το νέο Sony Xperia XZ Premium να αναφέρουμε ότι δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά και για να το αποκτήσετε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.

Sony Xperia XZ Premium

Οθόνη 5.5 Ίντσες Triluminos 4K (3840 x 2160) Gorilla Glass 5
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835
Επεξεργαστής γραφικών Adreno 540 GPU
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 64GB (+microSD)
Κάμερα 19MP 4K
Εμπρόσθια κάμερα 13MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 4G LTE, Υποδοχή USB Type-C κ.τ.λ.
Λειτουργικό σύστημα Android 7.0
Μπαταρία 3230mAh
Διαστάσεις 156 x 77 x 7.9 mm / Βάρος 195gr