Η Samsung οδεύει σε ανάκαμψη

Η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται ότι έθεσε αρκετούς περιορισμούς για αυτόν τον στόχο.

Η Samsung με γνώμονα την ανάπτυξη και την ανάκαμψη, αλλάζει σελίδα και εφαρμόζει νέα πολιτική και στρατηγική ώστε να επιστρέψει στου παλιούς ρυθμούς της.

Η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται ότι θορυβήθηκε από το αποτέλεσμα που έφερε το “εκρηκτικό” Samsung Galaxy Note 7 και τις συνέπειες, που οδηγούσαν την Samsung σε γενναίες αποφάσεις και οικονομικές απώλειες.

Θέλοντας να αποφύγει άλλη μια καταστροφή η Samsung έθεσε όρια σε πολλά τμήματα και ανθρώπους, καθώς εφάρμοσε το πιο ακίνδυνο σενάριο ανάπτυξης για τα νέα προϊόντα της, με πρωτεύον τα νέα samsung Galaxy s8.

Συγκεκριμένα η κορεάτικη εταιρεία επένδυσε και θα συνεχίσει να βασίζετε σε μια πιο επιθετική στρατηγική διαφημίσεων ώστε να μην ρισκάρει σε κραυγαλέα προϊόντα για την ώρα, όπως αναφέρει, επίσης το τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού της εταιρείας περιορίστηκε σε πολλά επίπεδα, αποφεύγοντας να εκτεθεί σε θέματα που αφορούν τις μπαταριές, την κάμερα και νέους αισθητήρες, “όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί δεν είναι η σωστή ώρα μάρκετινγκ” όπως σχολίασε το γραφείο τύπου της εταιρείας.

Η εταιρεία πλέον θέλει να επενδύει αποκλειστικά σε προϊόντα εντυπωσιακά και ασφαλή, παρά σε προϊόντα καινοτόμα με επιθετικό σχεδιασμό που θέλουν χρόνο, κάτι που αλλάζει την εικόνα της κορεάτικης εταιρείας προσωρινά.