Έρευνα: Σεξ και τεχνολογία

Μια μεγάλη έρευνα πραγματοποίησε η εταιρεία Durex, που διερευνά τις σεξουαλικές προσδοκίες των ζευγαριών κατά την διάρκεια των διακοπών και την επίδραση που έχει το Smartphone στις σχέσεις. Το αποτέλεσμα της έρευνας δεν κολακεύει καθόλου την ανθρωπότητα ούτε για τις σχέσεις μας ούτε για το σεξ, να σημειωθεί ότι η έρευνα με τίτλο Sexpectations έγινε από τη Durex σε δείγμα 2.000 ενηλίκων.

Αναλυτικά η έρευνα έδειξε ότι το 40% των ανθρώπων είναι λιγότερο πιθανό να προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή αν ο σύντροφός τους είναι στο κρεβάτι και ασχολείται με το κινητό του. Σε ερωτηματολόγιο 72 από τους ερωτηθέντες παραδέχτηκαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει τα τηλέφωνα τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ, το 59% δηλώνει ότι αν και η σχέση τους είναι διαταραγμένη στις διακοπές, ένας ή και οι δύο εξακολουθούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα smartphone τους και το 15% παραδέχεται ότι κάνει λιγότερο σεξ από ό,τι στο παρελθόν.

Ευτυχώς το 52% των συμμετεχόντων παραδέχτηκε πως είναι καλύτερο σεξ στις περιόδους διακοπών, οπότε αφήστε στην άκρη τα κινητά, ταμπλετ, λάπτοπ και κάντε Σεξ.