Το νέο Apple Iphone X

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το επετειακό και πολυσυζητημένο νέο iPhone X.

Στο Steve Jobs Theater στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας παρουσιάστηκε το νέο Appe Iphone X, 10 χρόνια μετά την παρουσιάσει του πρώτου Iphone.

Το επετειακό Apple Iphone αλλάζει την σχεδιαστική γραμμή της εταιρείας και την φέρνει στην νέα εποχή των Smartphone, μαρτυρώντας τα σχέδια της για το κοντινό μέλλον.

Η νέα εντυπωσιακή συσκευή κάνει την εμφάνιση της με κατασκευή από γυαλί και αλουμίνιο διαθέτοντας μια εντυπωσιακή οθόνη δίχως περιθώρια, αναλυτικά η οθόνη που ονομάζετε Super Retina κατασκευής Samsung, είναι τεχνολογίας LED και ανάλυσης 2436×1125 στις 5.8 ίντσες, ευλογημένη με τις γνώστες τεχνολογίες από τον ανταγωνισμό, Dolby Vision, HDR10 και φυσικά 3D touch.

Η εταιρεία στο νέο Iphone απορρίπτει το γνώριμο κεντρικό κουμπί, την θήρα ακουστικών και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, φέρνοντας έναν αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου, που συνεργάζεται με την κάμερα για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Ο εσωτερικός κόσμος της συσκευής διαθέτει τον νέο επεξεργαστή Apple A11, όπως και τα νέα Apple Iphone 8 ενώ οι κάμερες της συσκευής αποτελούνται από έναν διπλό αισθητήρα στο πίσω μέρος 12MP και έναν ακόμα αισθητήρα μπροστά.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 27 Οκτωβρίου και η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου στην χώρα μας, σε δυο εκδόσεις 64GB ή 256GB. Η τιμή του νέου Iphone θα ξεκινάει από τα 1200E και θα είναι διαθέσιμο σε δυο χρώματα.

Apple Iphone X

Οθόνη 5.8 ίντσες QHD (1125 x 2436) Amoled Dolby Vision, HDR10, 3D touch.
Επεξεργαστής Apple A11
Μνήμη RAM 3GB
Αποθηκευτικός χώρος 64GB / 256GB
Κάμερα 12MP + 12MP 4K
Εμπρόσθια κάμερα 5MP FHD
αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου, 3D Touch, ηχεία stereo, WiFi, Bluetooth 5.0, NFC (Apple Pay), GPS, 4G LTE, IP68 κ.τ.λ.
Λειτουργικό σύστημα IOS 11
Μπαταρία 3200 mAh