Αλλαγές στην Apple λόγω Iphone X

Καθυστερεί η διάθεση του Iphone X με συνέπειες για την Apple.

Η αμερικάνικη εταιρεία η οποία θέλει να διαθέσει το νέο επετειακό Iphone X στην αγορά στις 3ης Νοεμβρίου, φαίνεται να έχει να αντιμετώπιση σοβαρά προβλήματα που θα φέρουν οικονομικές συνέπειες στην Apple.

Αναλυτικά το Apple Iphone X θα καθυστερήσει λόγο έλλειψης πρώτων υλών και τεχνικών προβλημάτων, που φέρνουν σαν αποτέλεσμα σοβαρά ελαττώματα στις συγκεκριμένες συσκευές και πρόβλημα στην γενική παραγωγή.

Η Apple αν και κρύβετε καλά υποστηρίζει ότι τα προβλήματα του νέου μοντέλου έχουν δρομολογηθεί, κάτι που δεν ισχύει, με αποτέλεσμα να υπάρχει μικρή παραγωγή Apple Iphone X, λιγότερα από 3.000.000 κομμάτια, τα οποία δεν μπορούν να καλύψουν την συνεχώς αυξημένη και τεράστια ζήτηση.

Αναλυτές αναφέρουν ότι τα προβλήματα θα λυθούν μετά τον Νοέμβριο, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια κερδών και την καθυστέρηση παραδόσεων, που θα φέρουν οικονομικές ζημίες στην Apple.

Τέλος πρόκειται να έρθει στην αγορά στις 3 Νοεμβρίου το Apple Iphone X, μα στους περισσότερους χρήστες θα παραδοθεί από το 2018 και μετά.