Συνεργασία των εταιρειών Visa και Worldpay

Οι δυο εταιρείες φέρνουν την πλατφόρμα Visa Direct.

Η Visa σε συνεργασία με την εταιρεία Worldpay που είναι παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία ηλεκτρονικών πληρωμών και λύσεων για τους εμπόρους συνεργάστηκαν για να πετύχουν ένα θεμιτό κορυφαίο αποτέλεσμα και να επιταχύνουν τη διαθεσιμότητα του Visa Direct στην Ευρώπη και στη συνέχεια σε όλες τις αγορές παγκοσμίως.

Οι τράπεζες εφόσον πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές στα συστήματά τους, η πλατφόρμα Visa Direct θα επιτρέπει στους εμπόρους της Wordlpay την πληρωμή στους καταναλωτές σε πραγματικό χρόνο – βελτιώνοντας έτσι την ικανοποίηση των πελατών.

Το Visa Direct είναι μία πλατφόρμα αποστολής χρημάτων η οποία επιτρέπει στην διαδικασία αποστολής να γίνεται σε πραγματικό χρόνο, καθώς επιτρέπει άμεσα διαπροσωπικές πληρωμές (P2P), καθώς και πληρωμές μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) αλλά και μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών (B2C).

Με το Visa Direct τα χρήματα μεταφέρονται στον λογαριασμό Visa του παραλήπτη γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια – παρέχοντας άμεση πρόσβαση στα χρήματα και έχοντας τη δυνατότητα για αγορές σε 44 εκατομμύρια σημεία παγκοσμίως.

Τέλος οι δυο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα εμπλουτίσουν την συνεργασία τους και αξίζει να αναφέρουμε ότι θα έχουν και οι δυο αυξημένα κέρδη.