Η LG προβληματίζεται με τις αγορές

Προβληματισμός της LG και για την ελληνική αγορά.

Τα τελευταία χρόνια η κορεάτικη εταιρεία διανύει μία πτώση στην αγορά Smartphone με διάφορα σκαμπανεβάσματα και παρόλες τις προσπάθειες τη στρατηγική της και τα νέα μέτρα δεν αποτελεί Μία ανταγωνιστική επιλογή. παρατηρώντας την παγκόσμια αγορά η LG απουσιάζει από διάφορες αγορές όπως και την ελληνική που δεν έχει τίμημα έξυπνων τηλεφώνων αναλαμβάνοντας έμμεσα κάποιες υπηρεσίες η LG Ιταλίας.

Πρόσφατα η Samsung αναφέρει ότι η LG δεν θεωρείται σοβαρός αντίπαλος και ανταγωνιστής λόγω της θέσης στην αγορά και Όχι φυσικά για τα προϊόντα της το κριτήριο της ήταν καθαρά για την απόδοση της στην αγορά , καθώς η Η κορεάτικη εταιρεία διατηρεί μία θέση από τις τελευταίες στη δεκάδα παρόλες τις προσπάθειες που έχει κάνει.

Η LG με αυτούς τους προβληματισμούς και τα οικονομικά αποτελέσματα που δείχνουν μία μικρή άνοδο στην αγορά δίνουν πάτημα στην LG να κάνει ξανά είσοδο σε μερικές αγορές που απουσίαζε δυναμικά Μέσα σε αυτές τις αγορές είναι η Αυστρία, Πολωνία, Τσεχία Βουλγαρία Κύπρο και Ελλάδα. με την κορεατική εταιρεία να θέλει να αυξήσει την παρουσία της και την εικόνα της.

Τέλος Να σημειωθεί ότι σε πολλές χώρες απουσιάζουν σημαντικά μοντέλα της κορεατικής εταιρείας από την αγορά κάτι που δεν την καθιστά ανταγωνιστική. μένει να δούμε αν η νέα ιδέα της LG εφαρμοστεί.