Η Google θα σκοτώσει την Huawei

Δεν θα υποστηρίξει την Huawei εντός των ΗΠΑ.

Η Google μετά από τον αφορισμό της Huawei από την αγορά των ΗΠΑ μέσο διατάγματος του προέδρου, ενημερώνει τους καταναλωτές και χρήστες Huawei smartphones και Tablet με το λειτουργικό Android ότι θα συνέχιση των υπηρεσιών Google Play και Google Android, προσωρινά τουλάχιστον! και την μερική υποστήριξη της εταιρείας Huawei σε καταναλωτικό επίπεδο για την ομαλή έξοδο της Κινέζικης εταιρειας.

Η Google ξεκαθαρίζει ότι συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ και το διάταγμα, μαζί με τους υπόλοιπους Αμερικάνους κατασκευαστές Intel, Qualcomm, Broadcom κ.τ.λ. που μπορούν να νιώθουν ανακουφισμένοι μαζί με πολλες άλλες εταιρειες που έφυγε από την Αμερικάνικη αγορά ένας τόσο μεγάλος παίκτης αφήνοντας ένα μεγάλο αγοραστικό κινώ διαθέσιμο.

Η Huawei σε καταναλωτικό επίπεδο ενημερώνει ότι οι κάτοχοι συσκευών Huawei με λειτουργικό σύστημα Android θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Android μέχρι και την τελευταία συσκευή σε λειτουργιά για όσο εξαρτάτε από την Huawei. Επίσης ενημερώνει ότι δεν θα μπορούν οι χρήστες να αγοράσουν συσκευές Huawei στις ΗΠΑ.

Η Huawei απαντάει και αναφέρει την προσφορά της στο google Android σε παγκόσμιο επίπεδο και την θέση της που ανέβαζε την αγορά του Android και προειδοποιεί για το μέλλον ότι θα αλλαξει γραμμή, ότι και αν σημαίνει αυτό.