Θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Fold

Μετά τον ανασχεδιασμό έρχεται το Σεπτέμβριο κανονικά.

Η Samsung έπειτα από τα προβλήματα που παρουσίασε το Galaxy Fold, κατάφερε μετά από δύο μήνες η Samsung να ολοκληρώσει τον ανασχεδιασμό του Galaxy Fold, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα το Σεπτέμβριο του 2019 στην τιμή των 2000$.

Το Samsung Galaxy Fold διατηρεί τον σχεδιασμό του και τα χαρακτηριστικά του αλλά με βελτιώσεις στα σημεία, το κάλυμμα από βιομηχανικό φιλμ καλύπτει πλέον ολόκληρη την οθόνη μέχρι και τα περιθώρια γύρω από αυτή, ενώ έχει ενισχυθεί η οθόνη ώστε να μην κάνει τσακίσματα και τέλος έχει επανασχεδιαστεί και ο μεντεσές του τηλεφώνου με μεγαλύτερα περιθώρια ώστε να μην υπάρχει στένωση.

Το Samsung Galaxy Fold διαθέτει πρωτότυπο αν και χοντροκομμένο σχεδιασμό με εύκαμπτη οθόνη και πολύ πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

Η Samsung θα προχωρήσει σε μαζική παραγωγή του Galaxy Fold και θα το διαθέσει στην παγκόσμια αγορά τον Σεπτέμβριο. Το παγκόσμιο ντεμπούτο του θα ξεκινήσει από την Κορέα και τις ΗΠΑ και στην Ευρώπη σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Φινλανδία, Ισπανία, Νορβηγία, Δανία, Πολωνία, Ρουμανία και Ελβετία και σύντομα και στην Ελλάδα μετά από παραγγελία.

Samsung Galaxy Fold

Οθόνη 4.6 ίντσες super Amoled (1960 x 840, 21:9) & αναδιπλούμενη 7.3 ίντσες Super Amoled (2152 x 1536)
Επεξεργαστής Exynos 9820F
Μνήμη RAM 12GB
Αποθηκευτικός χώρος 512GB
Τριπλή κάμερα 12MP + 16MP + 12MP
διπλή κάμερα 10MP + 8MP + 10MP
Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, GPS/GLONASS, 4G LTE, Υποδοχή USB Type-C
Λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie με One UI fot Galaxy F
Μπαταρία 4380mAh