Οι Κίνα και ΗΠΑ υπαίτιοι της καταστροφής

Η βιομηχανία τεχνολογίας και η κλιματική αλλαγή.

Η παραγωγή τεχνολογίας και όχι μόνο! στην Κίνα αποτελεί το 80% της παγκόσμιας παραγωγής, Οι κινέζικες εταιρείες Huawei, Oppo, Vivo, Meizu, Xiaomi, Lenovo και πολλές άλλες, που εδρεύουν στην Κίνα και έχουν και τις γραμμές παραγωγής τους ευθύνονται για την επιβάρυνση του κλίματος.

Εταιρείες του εξωτερικού όπως Apple, Samsung, Microsoft, Sony, LG, Dell, HP και πολλές άλλες διατηρούν γραμμές παραγωγής στην Κίνα λόγο κόστους και κέρδους, και φυσικά ένα τεράστιο δίκτυο πρώτων ιλών, τσιπ, μπαταριές, μέταλλα, πλαστικά, οθόνες κ.τ.λ. που συμβάλουν τα μέγιστα στην κλιματική καταστροφή.

Η βιομηχανία τεχνολογίας με την βιομηχανία αυτοκινήτων, και την γενική βιομηχανία, αποτελούν μια καταστροφική συνθήκη για το κλίμα στην Κίνα και τις ΗΠΑ, καθώς δεν τηρούν καμιά από τις απαραίτητες συνθήκες και κανόνες για την ασφάλεια του κλίματος, με τις ΗΠΑ και τον πρόεδρο της χώρας να αμφισβητεί την ύπαρξη της κλιματικής αλλαγής. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα και στις ΗΠΑ σε βιομηχανικό επίπεδο θα πρέπει να προσαρμοστούν καθώς παραβιάζουν διεθνής κανόνες.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η εξάπλωση του Covid 19 και η παύση της βαριάς βιομηχανίας (Αυτοκίνητα, Αεροσκάφη, Smartphone, Tablet, PC, Μπαταριές, τσιπ, τηλεοράσεις, πλαστικές κατασκευές, χημικά, πρώτες ίλες κ.τ.λ.) οδήγησαν στην μύωση του νέφους και τις κλιματικής καταστροφής. Η εφαρμογή των νόμων θα μπορέσει να διατηρήσει και την παραγωγή και την κλιματική μεταβολή, δίχως σοβαρές προσαυξήσεις.