Το νέο Sony Playstation 5

Επίσημα παρουσιάστηκε το νέο PS5 σε δυο εκδόσεις.

Η Sony μας αποκάλυψε επίσημα το νέο Playstation 5 με δύο νέες εκδόσεις PlayStation 5 και PlayStation 5 Digital Edition με διαφορά την ύπαρξη 4K Blue-Ray drive ή χωρίς.

Το ανερχόμενο Sony Playstation 5 έχει εντελώς νέο πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό με άσπρες, μπλε και μαύρες επιφάνειες συμπληρώνοντας ένα αποτέλεσμα που διχάζει, καθώς διατηρεί μια πολύ φουτουριστική και ακανόνιστη γραμμή σχεδίασης. Ο εσωτερικός του κόσμος είναι εξαιρετικά ικανός καθώς το PS5 υπόσχεται τέλια γραφικά μέχρι και 8K ανάλυσης.

Στα παιχνίδια του Playstation 5 η sony Θα φέρει πολλούς τίτλους από γνωστά studio όπως και ο ανταγωνισμός και πολλές αποκλειστικότητες, όπως τα Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West, Oddworld Soulstorm, Ratchet & Clank Rift Apart, Sackboy A Big Adventure, Bugsnax, Kena Bridge of the Spirits, Little Devil Inside, Astro’s Playroom, Death Stranding, Scarlet Nexus, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part 2, God of War 2 κ.τ.λ.

Η Sony επίσης για να βελτιώσει την εμπειρία χρίσης του PS5 θα προσφέρει και κάποια πρόσθετα αξεσουάρ, το PS charging controller station, PS HD Cam, PS Pulse 3D wireless headset και το PS media remote, ενώ στο άμεσο μέλλον θα έρθει το playstation 5 VR2 Headset, PS HD 1TR‎ και πολλά άλλα.

Το sony PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά τον Δεκέμβριο του 2020 και σε τιμές από 599e το PS5 και 499e το PS5 Digital Edition.