Τα νέα Microsoft Windows 11

Παρουσιάστηκαν επίσημα από την Αμερικάνικη εταιρεία.

Η Microsoft προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των νέων Windows 11 που αποτελούν την νέα γενιά τoυ διάσημου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας για σταθερούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, ταμπλετ, επαγγελματικούς υπολογιστές και προσωπικούς υπολογιστές με λειτουργιές και για παραδοσιακή χρίση και για χρίση σε οθόνες αφής.

Τα νέα Windows 11 φέρνουν βελτιώσεις σε όλα τα σημεία, με νέο σχεδιασμό και έμφαση στον μινιμαλισμό ολική ανανέωση σε στιλιστικό επίπεδο αφαιρώντας εικονίδια του παρελθόντος και αλλάζοντας φιλοσοφία γίνονται ελαφρύτερα, ταχύτερα ασφαλέστερα και λειτουργικότερα με νέες έξυπνες λειτουργίες.

Εντύπωση στα νέα Windows 11 κάνουν… το νέο κατάστημα Windows Store, το νέο Start Menu, η νέα taskbar, η νέα περιοχή widget και εργαλείων ενώ εντυπωσιακό είναι το πως μπορεί ο χρήστης να παραμετροποίηση τα παράθυρα και να διαχειρίζεται την οθόνη του σε πολλαπλές εφαρμογές (Snap Layouts), όπως και η Τεχνητή Νοημοσύνη. τέλος το ποιο εντυπωσιακό και ενδιαφέρον είναι η ύπαρξη και χρίση εφαρμογών Android στα Windows 11 με το κατάστημα εφαρμογών της Amazon.

Τα νέα Windows 11 θα δίνουν τρομερές δυνατότητες σε προγραμματιστές και gamer με νέες τεχνολογίες και πρωτόκολλα, όπως HDR, Direct X κ.τ.λ. Τέλος τα νέα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα τον Ιούλιο για τους προγραμματιστές και ενδιαφερόμενους ιδικούς χρήστες και το φθινόπωρο για το γενικό σύνολο του πληθυσμού. η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν για τους χρήστες των Microsoft Windows 10 και για του υπόλοιπος στην τιμή των 180e. Τα Windows 11 έχουν χαμηλές απαιτήσεις ξεκινώντας στα ελάχιστα χαρακτηριστικά με 64-bit επεξεργαστή μονό 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και υπόσχονται μια νέα και εντυπωσιακή εμπειρία χρίσεις για όλους.