Μετονομάζετε η εταιρεία Facebook σε Meta

Νέο όνομα νέα εποχή για την τεράστια αμερικανική εταιρεία.

Ο κύριος Zuckerberg ανακοίνωσε επίσημα τα νέα σχέδια της εταιρεία Facebook, η αμερικάνικη εταιρεία κοινωνικών δικτύων θα αλλάξει όνομα και θα λέγετε Meta! και θα έχει κάτω από την ομπρελά του ομίλου τις θυγατρικές Facebook, WhatsApp, Instagram, Oculus, Messenger, Horizon κ.τ.λ.

Ξεκαθαρίζουμε ότι κανένα κοινωνικό δίκτυο της εταιρείας δεν αλλάζει όνομα όπως λανθασμένα κατάλαβαν εκατομμύρια άνθρωποι, και σίγουρα όχι το Facebook! Η Meta θα είναι η μητρική εταιρεία του ομίλου και θα πάρει την θέση όλων των δραστηριοτήτων σε χρηματιστηριακό και νομικό επίπεδο από το παλιό όνομα ολόκληρης της εταιρείας Facebook. Η εταιρεία με αυτόν τον τρόπο θέλει να τονίσει την ταυτότητα της σαν εταιρεία τεχνολογίας και να βάλει νέους στόχους στην πορεία της για το μέλλον με το Metaverse project που θα επικεντρωθεί στην εικονική πραγματικότητα στις ηλεκτρονικές αγορές και την δικτύωση, η εταιρεία αυτή θα φέρει νέες θέσεις εργασίας, νέες εταιρείες και μια νέα αγορά σύμφωνα με την εταιρεία, αξίας οχτακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ θα την απαλλάξει προσωρινά τουλάχιστον από τα σκάνδαλα προσωπικών δεδομένων που την κατακλύζουν.

Η Meta είναι γεγονός με όνομα που θυμίζει και αντιπροσωπεύει Ελλάδα και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον ευχάριστα και δυσάρεστα σε διάφορα επίπεδα.