Το Twitter αλλάζει ολοκληρωτικά

Ο Ελον Μασκ έφερε το χάος.

Ο νέος CEO της εταιρείας Twitter είναι ο Ελον Μασκ και τα νέα και οι αλλαγές είναι σαρωτικές σε εταιρικό και λειτουργικό επίπεδο, πάνω από 4000 άτομα απολύθηκαν σε μερικές ώρες, άλλοι κλίθηκαν να επιστρέψουν λόγο του χάους που δημιουργήθηκε και τον κενών ή επειδή απολύθηκαν κατά λάθος όπως λέει το Twitter! Διάσημοι αποχώρισαν από το Twitter και άλλοι λογαριασμοί απλά σβήστηκαν για παραβίαση των όρων της εταιρείας, και το χάος συνεχίζετε με τον κύριο Μασκ να ειρωνεύεται, και τον παλαιότερο CEO του Twitter Jack Dorsey να αναλαμβάνει την ευθύνη για τις μαζικές απολύσεις του Elon Musk.

Αλλαγές έγιναν και σε λειτουργίες της πλατφόρμας, όπως μια συνδρομή για την πιστοποίηση λογαριασμού που κοστίζει 8$ τον μήνα και πολλές άλλες λειτουργίες που θα έρθουν σύντομα προφανώς.

Ο Μασκ θέλει να εξαλείψει στο Twitter την ρητορική μίσους, και τους τοξικούς λογαριασμούς, ενώ θέλει να διώξει Φονές – Εργαζόμενους του Twitter που αποκλείουν και φιμώνουν απόψεις επειδή διαφωνούν. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα.