Η Huawei σάρωσε την αγορά στο Q1 του 2016

huawei (1)

Η κινέζικη εταιρεία φαίνεται να έχει ένα σαρωτικό και πετυχημένο πρώτο οικονομικό τρίμηνο.

Η εταιρεία πέτυχε αύξηση πωλήσεων κατά 40% ποσοστό ρεκόρ για την εταιρεία καθώς κατοχυρώνει την τρίτη θέση παγκοσμίως, η εταιρεία έχει εντυπωσιακές πωλήσεις στις μεγάλες και ιδιαίτερα στις μεσαίες κατηγορίες Smartphone. Αναλυτικά η εταιρεία είχε έσοδα ύψους CNY¥ 77,4 δισεκατομμύρια και πωλήσεις σε έξυπνα κινητά που άγγιζαν τα 6,56 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι ζημιές ήταν ελάχιστες ενώ η εταιρεία πέτυχε να ισορροπήσει και τις εσωτερικές αγορές και τις εξωτερικές αγορές, ενώ ανέβασε την αγοραστική και αντικειμενική της αξία.

huawei

Ο Richard Yu διευθύνον σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group δήλωσε:

“Παρατηρήσαμε μια ιδιαίτερα γρήγορη ανάπτυξη σε παραδοσιακές αγορές high-end συσκευών smartphones όπως η Ευρώπη, και σε αναδυόμενες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Βόρειας Αφρικής, της Κεντρικής Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμε την υγιή ανάπτυξή μας μέσα στην άκρως ανταγωνιστική αγορά των smartphones, γεγονός που μαρτυρεί τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Huawei στην καινοτομία, την πρόβλεψη των τάσεων των καταναλωτών και τη διμερή στρατηγική της η οποία εστιάζει τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές. Κοιτώντας προς το μέλλον, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους βιομηχανικούς μας εταίρους για να προσφέρουμε στους καταναλωτές ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που συνδυάζουν την τεχνολογία, την ποιότητα και το στυλ.”

Τέλος η εταιρεία ανοίγει νέους τομής συνεργασίας με εταιρίες σε διάφορες κατηγορίες πωλήσεων όπως Audi, Nike Κ.Τ.Λ.