Το κυρτό Acer Predator

acer_predator_21_x_3

Ο πρώτος φορητός υπολογιστής με κυρτή οθόνη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία με το νέο εντυπωσιακό δημιούργημα της υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη καινοτομία θα κάνει πιο καθηλωτική την εμπειρία του εκάστοτε χρήστη που θέλει να παίξει Video games και να αναπαράγει αρχεία ψυχαγωγίας.

Η οθόνη του notebook Predator έχει διαγώνιο 21 ίντσες και λόγο της κυρτότητας προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους διότι οι εικόνες εμφανίζονται σε περισσότερα επίπεδα απεικόνισης.

«Η καμπυλότητα της οθόνης ταιριάζει με τη φυσική καμπύλη των ματιών, δίνοντας ένα πιο ευρύ οπτικό πεδίο και Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να βλέπουν καλύτερα τις λεπτομέρειες όταν παίζουν κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι, όπως να εντοπίζεις πιο εύκολα εχθρούς ή να κοιτάς από τον καθρέπτη ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, κάνοντας καλύτερη και πιο συναρπαστική την εμπειρία του παιχνιδιού» δήλωσε στο βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ο υπεύθυνος της Acer για την Ευρώπη, Τζον Μιέντεμα.

Η τεχνολογία των κυρτών οθονών υπάρχει στην ζωή μας εδώ και μερικά χρόνια και τραβάει τις εντυπώσεις με τα θετικά και τα αρνητικά της, μένει να δούμε το πόσο βοηθάει στην πρακτικότητα και την καθημερινότητα τώρα με το Acer Predator.