Ο όμιλος Samsung έχει δύσκολο έργο

Η κορεάτικη εταιρεία έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και πρέπει να επανορθώσει.

Η Samsung με το Galaxy S8 να είναι προ των πηλών στην παγκόσμια αγορά που θα παρουσιαστεί στις 29 Μαρτίου του 2017 και την εντυπωσιακή εξαγορά του ομίλου Harman, έχει να κλείσει πολλά ανοιχτά μέτωπα σε εταιρικό και οικονομικό επίπεδο.

Η κορεάτικη εταιρεία θα φέρει δυο συσκευές με εντυπωσιακές δυνατότητες και σχεδιασμό που θα πρωταγωνιστήσει και θα σκεπάσει το ατυχές πρόσφατο παρελθών της εταιρείας, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας.

Η Samsung με τις νέες κορυφαίες συσκευές Galaxy έχει να αντιμετωπίσει έναν δυνατό ανταγωνισμό, με το LG G6 να πρωταγωνιστεί στην αγορά δίκαια και να κερδίζει έδαφος και διακρίσεις και την Apple να παραμονεύει.

Επιπλέον πρέπει να αφήσει πίσω της η εταιρεία την καταστροφή και το φιάσκο με τα εκρηκτικά Samsung Galaxy Note 7, πολλές αγοροπωλησίες, μύωση τζίρου και αξιοπιστίας, ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο στην Κορέα και κατηγορίες χρηματισμού που έφεραν την φυλάκιση του αντιπροέδρου της εταιρείας σαν υπεύθυνο του σκανδάλου.

Η Samsung έχει ποντάρει πολλά στην νέα καμπάνια για το 2017 και ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και στο εσωτερικό της χωράς και ιδιαίτερα στην παγκόσμια αγορά με την εταιρείας να έχει μια δύσκολη αποστολή.