Το Samsung Galaxy S8 στην Ελληνική αγορά

Σε ένα φαντασμαγορικό Event μας καλωσόρισε η Samsung στην Ελλάδα.

Η Κορεάτικη εταιρεία σήμερα μας παρουσίασε σε Ελληνικό έδαφος τα νέα Samsung Galaxy S8 και S8+, που θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Ελληνικής αγοράς, σε πέντε χρώματα και τιμή, στα 829Ε και 929Ε αντίστοιχα.

Τα νέα Samsung Galaxy S8 συνδυάζουν λεπτή σχεδίαση, εντυπωσιακή εμφάνιση και δυνατό εσωτερικό κόσμο και όλα αυτά μαζί τα καθιστούν μια λαμπρή επιλογή για αυτούς που θέλουν κάτι εξαιρετικό.

Samsung Galaxy S8

Οθόνη 5.8 ιντσες (Super AMOLED, Infinity QHD (2960 x 1440) αναλογία 18.9), Always-On, 3D Touch ,Gorilla Glass 5)
Επεξεργαστής Samsung Exynos 8895
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 64GB (+microSD)
Κάμερα 12MP
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας, ηχεία stereo, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE,Υποδοχή USB Type-C κ.τ.λ.
Λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1
Μπαταρία 3000 mAh
Διαστάσεις 148.90 x 68 x 8 mm / Βάρος 152gr / IP68

Samsung Galaxy S8+

Οθόνη 6.2 ιντσες (Super AMOLED, Infinity QHD (2960 x 1440) αναλογία 18.9), Always-On, 3D Touch ,Gorilla Glass 5)
Επεξεργαστής Samsung Exynos 8895
Μνήμη RAM 4GB
Αποθηκευτικός χώρος 64GB (+microSD)
Κάμερα 12MP
Εμπρόσθια κάμερα 8MP
Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας, ηχεία stereo, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 4G LTE,Υποδοχή USB Type-C κ.τ.λ.
Λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1
Μπαταρία 3500 mAh
Διαστάσεις 159 x 74 x 8 mm / Βάρος 173gr / IP68

Δ.Τ. SAMSUNG HELLAS

Εισάγοντας την εκθαμβωτική οθόνη Infinity

Ο επανασταστικός σχεδιασμός των Galaxy S8 και S8+ ξεκινά από το εσωτερικό τους. Επαναπροσεγγίσαμε κάθε τι συμβατικό σχετικά με τον σχεδιασμό μιας οθόνης smartphone. Πλέον το μόνο που βλέπεις είναι περιεχόμενο και καθόλου bezel. Είναι η μεγαλύτερη, πιο καθηλωτική οθόνη σε κινητή συσκευή τέτοιου μεγέθους. Και μπορεί να κρατηθεί εύκολα με το ένα χέρι.

Η οθόνη Infinity απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρο το εύρος της δημιουργώντας μια απολύτως ομαλή, συνεχή επιφάνεια δίχως ασυνέχειες, γωνίες κι εξογκώματα. Καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του εμπρός μέρους της συσκευής, καταλήγοντας απρόσκοπτα στο σώμα της συσκευής από αλουμίνιο. Το αποτέλεσμα είναι μια συσκευή με όμορφες καμπύλες, με απόλυτα συμμετρικό και μοναδικό σχεδιασμό.

Μια κάμερα φτιαγμένη για κάθε στιγμή.

Αιχμαλωτίστε τις στιγμές της ζωής σας, καθώς συμβαίνουν, με την κάμερα των Galaxy S8 και S8+. Η κύρια κάμερα των 12MP και η εμπρόσθια κάμερα των 8MP είναι τόσο ακριβείς που δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή, μέρα ή νύχτα.

Απροσπέλαστη ασφάλεια.

Τα αδιάκριτα μάτια δεν είναι πρόβλημα, όταν έχετε τεχνολογία ανγνώρισης ίριδας στα Galaxy S8 και S8+. Κάθε ίριδα είναι μοναδική, ακόμη και ανάμεσα στα δυο σας μάτια, και είναι πρακτικά αδύνατον να αντιγραφεί. Αυτό σημαίνει ότι με την αναγνώριση της ίριδας, το τηλέφωνό σας και τα περιεχόμενά του ανοίγουν για τα μάτια σας και μόνο. Και στην περίπτωση που θέλετε να ξεκλειδώσετε πολύ γρήγορα τη συσκευή σας, η αναγνώριση προσώπου είναι η ενδεδειγμένη επιλογή.

Απόδοση.

Ταχύτερο, ακόμη και στη βροχή, Δεν σταματάς ποτέ να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου. Γι’ αυτό τα Galaxy S8 και S8+ είναι εφοδιασμένα με τον πρώτο επεξεργαστή τεχνολογίας 10nm. Είναι γρήγορος και ισχυρός και ενισχύει την αποδοτικότητα της μπαταρίας. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μνήμης , όπως επίσης και η ανθεκτικότητα στη βροχή και τη σκόνη έχοντας λάβει τη πιστοποίηση IP68.

Bixby.

Το Bixby αλλάζει τελείως τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το τήλέφωνό σας. Είναι ο προσωπικός σας βοηθός που αντιλαμβάνεται τη φωνή σας, την εισαγωγή κειμένου και τα αγγίγματά σας, ώστε να μην εγκλωβίζεστε σε μια μορφή επικοινωνίας. Επίσης αλλάζει τελείως την μέθοδο αναζήτησης. Πλέον δεν ρωτάτε καν! Δείξτε απλώς στο Bixby τι θέλετε ενεργοποιώντας την κάμερα. Είναι τόσο απίστευτα έυκολο.

Το τηλέφωνο που σπάει τα όρια.

Τα Galaxy S8 και S8+ είναι σχεδιασμένα να είναι κάτι περισσότερο από απλά smartphones. Είναι σχεδιασμένα να αλλάξουν τον τρόπο που αιχμαλωτίζετε και βλέπετε τη ζωή σας, είτε είναι σε περιβάλλον 360 μοιρών είτε σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας. Έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξετε πώς πληρώνετε και πώς δουλεύετε εν κινήσει. Ξεπεράστε τα όρια του κόσμου σας με τα Galaxy S8 και S8+.

Αλλάξτε το τηλέφωνο σας και κρατήστε εύκολα τις αναμνήσεις σας.

Είτε πρόκειται για τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας είτε για τις επαφές και τη μουσική σας, το Smart Switch σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις αναμνήσεις σας εύκολα από το παλιό στο νέο σας Galaxy S8 ή S8+. Τώρα που ξέρετε ότι δεν χάνετε καμία ανάμνηση, μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε καινούριες με το Galaxy S8 ή S8+ σας.

Προσβασιμότητα και τεχνολογία για όλους.

Τα Galaxy S8 και S8+ είναι φτιαγμένα για όλους. Ένα εύρος τεχνικών λύσεων κάνουν εύκολο τον χειρισμό σε όλους, ώστε να εκμεταλλευτούν το 100% των προηγμένων τους δυνατοτήτων των S8 και S8+.