Η Tesla δεν αποδίδει.

Η γνωστή εταιρεία τεχνολογίας δεν είναι αυτό που δείχνει.

Η αμερικάνικη εταιρεία που αποτελεί το όραμα του elon musk που δραστηριοποιείτε στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση και την τεχνητή νοημοσύνη, φαίνεται ότι δεν αποδίδει ούτε οικονομικά ούτε τεχνολογικά.

Η Tesla κατάφερε να κάνει το μπαμ στην παγκόσμια αγορά και να ταράξει τα νερά πιστεύοντας σε ένα όραμα, την ηλεκτροκίνηση επιβάλλοντας στον ανταγωνισμό να επισπεύσει τις προσπάθειες της στον τομέα τεχνολογίας, ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης που διάδωσε η tesla.

Η αμερικάνικη εταιρεία έχει επενδύσει τεράστια κεφάλαια στις τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης, κάτι που δεν αποδίδει και ο λόγος είναι οι οικονομικές αποδοχές που δεν είναι αντίστοιχες με τα έξοδα της, τις περιορισμένες πωλήσεις, την ακριβή έρευνα και ανάπτυξη και τις ακριβές και περιορισμένες πρώτες ίλες.

Ένα ακόμα πρόβλημα στην tesla είναι ο κορυφαίος ανταγωνισμός, η αρνητική διαφήμιση και η ακριβή τεχνολογία της tesla που είναι ξένη στο αγοραστικό κοινό με αρκετά μειονεκτήματα και ακριβό κόστος σε σχέση με τον συμβατικό ανταγωνισμό.

Η Tesla αν δεν αποδώσει σύντομα ή αν δεν αλλάξει την στρατηγική της εταιρείας θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια μεγαλύτερη ανεξέλεγκτη καταστροφή και έναν elon musk που χάνει πολλά κεφάλαια λόγο της ελλειμματικής Tesla.