Η Apple επενδύει στην αγορά των ειδήσεων

Αυξάνει την επιχειρηματικότητα της η αμερικάνικη εταιρεία.

Η Apple έχει καταφέρει να εισέλθει και η ίδια στον κόσμο της ειδησεογραφίας με μεγάλη επιτυχία, με το τμήμα Apple news, ένα τμήμα που διατηρεί και υποστηρίζει την εφαρμογή Apple news με περισσότερους από 100 εργαζόμενους στο ειδησεογραφικό της πρακτορείο καταργώντας τους αλγόριθμους επαλήθευσης και εγκυρότητας που έχουν άλλες εταιρίες όπως Facebook, google κ.τ.λ.

Η Apple για την ώρα επιχειρεί στις ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία και σύντομα θα επενδύσει στην Ιαπωνία και με στόχο την εξάπλωση και σε άλλες χώρες και την Ευρώπη.

Η εργαζόμενοι του τμήματος προωθούν στο Apple news ότι διαβάζουν και πιστεύουν ότι είναι καλό και αξιόπιστο, με την εταιρεία να έχει ανοίξει μια αγορά συνεργασιών με διάφορες εταιρείες και Μ.Μ.Ε. σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο στόχος είναι να δημιουργήσει ένα συνδρομητικό περίπτερο με Άρθρα, εφημερίδες, περιοδικά από χιλιάδες εταιρείες που συνεργάζεται.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Apple κερδίζει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια την ήμερα από την συγκεκριμένη επιχειρηματική της κίνηση.