Οι ΗΠΑ δίνουν παράταση στην Huawei

Παράταση 90 μέρες μέχρι την οριστική απαγόρευση.

Οι ΗΠΑ δίνουν παράταση 90 ημερών μέχρι την οριστική εφαρμογή του διατάγματος του προέδρου τραμπ, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή έξοδο της Huawei από τις αγορές και τις δίνει χρόνο να βρει εναλλακτικές λύσεις λόγο των Αμερικάνων προμηθευτών που χρησιμοποιεί.

Η Huawei πρέπει να διακόψει τις συνεργασίες με τις εταιρείες και προμηθευτές της μέσα σε 90 μέρες αντί ακαριαία όπως ίσχυε πριν την σημερινή παράταση, η κινέζικη εταιρεία πρέπει να διακόψει με τις Google, Qualcomm, intel, Dolby Laboratories, T-Mobile US, Verizon, Sprint, AT&T, ebay amazon και πάρα πολλές άλλες εταιρείες που διατηρούσε συνεργασία ή οικονομική σχέση ή συμβόλαια ή σχέση προμηθευτών, η κινέζικη εταιρεία.

Αναλυτικά η huawei μετά τις 90 ημέρες δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Google Android με τις υπηρεσίες της Google, τους επεξεργαστές intel, τους επεξεργαστές της Qualacomm της τεχνολογίες ήχου Dolby και δεν μπορεί να έχει εμπορικές συνεργασίες με τους παρόχους των ΗΠΑ. μέχρι τότε παίρνει προσωρινά όλες τις άδειες και τα δικαιώματα.

Η παράταση των 90 ημερών θα δώσει χρόνο στην huawei να προσαρμοστεί για να καταφέρει να διακόψει εθελούσια και να απεξαρτηθεί από τις Αμερικάνικες εταιρείες ώστε να μπορεί να έχει θέση στην υπόλοιπη παγκόσμια αγορά τουλάχιστον! μετά την οριστική απαγόρευση στις ΗΠΑ σε όλα τα επίπεδα.