Νέα συνεργασία Samsung και Google

Η Samsung θέλει να ηγηθεί στην αγορά των εφαρμογών.

Η Google είναι ο ηγέτης στην αγορά εφαρμογών με το Google Play store στο Android, με την εταιρεία να θέλει την Huawei αλλά να νιώθει απειλή από την κινέζικη εταιρεία με την ανεξάρτητη πορεία που χαράζει.

Ένας εικονικός ανταγωνισμός με τις ευλογίες της Google θα ξεσπάσει καθώς η Smasung που διατηρεί το δικό της κατάστημα εφαρμογών θα φιλοξενεί και τις εφαρμογές της Google με τις πιστοποιήσεις και τα σχετικά. Η Samsung και Google παρατάσσονται απέναντι στην Huawei διακριτικά, έτσι μοιράζουν την πίτα στην αγορά εφαρμογών με τις εταιρείες Google (Google Play) Amazon (Amazon App store) και samsung (Galaxy store) και περιορίζουν την θέση της Huawei (App Gallery) που θέλει να μπει δυναμικά και αποτελεί έναν σημαντικό ανταγωνιστεί για την Google.

Η samsung μετά την κατάσταση της Huawei έχει κερδίσει το πλεονέκτημα δίκαια στον τομέα της Google καθώς αποτελεί τον κορυφαίο συνεργάτη και πρέσβη της Google σε παγκόσμιο επίπεδο. όλη αυτή η διαδικασία έχει απώτερο σκοπό τα κέρδη και την υπεροχή στην αγορά των προγραμματιστών εφαρμογών και την αποκλειστικότητα τους.