Motorola moto z force TOT Review

moto-z-force-droid-1000-TGjLJgmbJd

Λίγα λόγια

Ξεκινώντας θα παρατηρήσουμε την εμφάνιση της συσκευής όπου ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και αναμφισβήτητα είναι κάτι μοναδικό με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, όπου είναι κάτι μοναδικό που τραβάει το ενδιαφέρον και ερεθίζει τις αισθήσεις.

Η συσκευή αποτελείται από μέταλλο και γυαλί με μονοκόμματο σόμα, στην υπόλοιπη εμφάνιση της συσκευής θα δούμε την περίμετρο, με κουμπιά έλεγχου έντασης και ενεργοποίησης συσκευής, στην μπροστά πλευρά της συσκευής θα δούμε την καταπληκτική οθόνη super amoled 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD με μικρές ατέλειες στα σκούρα χρώματα και από κάτω το κεντρικό κουμπί με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ από πανό το ακουστικό και οι αισθητήρες με την ικανοποιητική κάμερα 5mp. Από την πίσω πλευρά θα δούμε την κάμερα 21Mp εντυπωσιακή σε δυνατότητες μια από τις καλύτερες στην μεγάλη κατηγορία και το φλας να εντυπωσιάζει η θέση του.

phpxd4snz αρχείο λήψης (1)

Στο εσωτερικό της συσκευής κινεί τα νήματα ο κορυφαίος επεξεργαστής Snapdragon 820 με την ram να είναι στα 4gb ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών Adreno 530.

Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα δούμε την συσκευή να έχει όλα τα παρελκόμενα όπως, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WIFI, 4G+, nfc, USB type c Κ.τ.λ. Για τις ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής υπάρχει μια μπαταρία 3500mah βγάζοντας άνετα κάθε ενεργειακή απαίτηση φτάνοντας δυο μέρες χρίσης.

Moto-Z-Style-and-Z-Play-renders-and-leaked-images

Τα συμπεράσματα λένε ότι η εμφάνιση της συσκευής είναι πραγματικά ενδιαφέρον και σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο, η συσκευή είναι καταπληκτική σε δυνατότατες και ικανή με πολλά έξτρα καλούδια όπου μπορούν να εξυπηρετήσουν τον χρήστη, όπως προτζέκτορα κ.τ.λ.